Lídra Iron Maiden čaká boj o miliardy. Kvôli fanúšičke opustil manželku!
05 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Hudobník a frontman kapely Iron Maiden Bruce Dickinson (61) sa po 29 rokoch rozišiel s manželkou. Aj keď sa zatiaľ nerozvádzajú, v najbližšej dobe pravdepodobne ho čaká boj o majetok v hodnote takmer 117 481 203 miliónov eur. Hudobník sa už nasťahoval k milenke.


Dickinson sa zahľadel do inštruktorky Lean Dolciovej (46), ktorá je jeho fanúšičkou. Rada o sebe vyhlasuje, že je "kvetinové dieťa s rokenrollovým srdcom". Samotný Bruce Dickinson nedávno v rozhovore potvrdil, že s priateľkou žije v Paríži.

"Leana bola vždy veľkou fanúšičkou Iron Maiden, sleduje ich takmer už desať rokov. Vlani sa s Bruceom naozaj dosť zblížili a dokonca sa stretla s jeho deťmi. Paddy odišla do Južnej Ameriky, aby mala od všetkého pokoj, "cituje zdroj denník The Mirror.

Hudobník sa s manželkou Paddy Bowdenovou, s ktorou má tri deti, Austina (29), Griffina (27) a Kiu (28), rozišiel minulý rok.

Dickinson v roku 2015 bojoval s rakovinou krku, na jazyku mal dva nádory. Podstúpil chemoterapiu a ožarovanie a počas liečby ho podporovala manželka aj deti. Neskôr o svojom boji napísal knihu. Vďaka choroby vraj zmenil pohľad na život. "Žiť sa má teraz, každú minútu, sekundu, práve teraz," povedal pre magazín Rolling Stone.

Dara Rolins rozchod s Rytmusom: "Zlomil mi srdce." Ukázalo sa že nieje všetko tak ako vyzerá a pravda je úplne inde
Už je to nejaký čas čo sa speváčka Dara Rolins (46) rozišla s raperom Rytmusom (42), no v rozhovore sa zverovala s detailmi ich rozchode? Prečo je tomu tak? Čítať ďalej
10 | 10 | 2019 | Ján Prokop