Majk Spirit si uctieva Gotta v novom songu Navždy Mladý: U fanúšikov to spôsobilo pobúrenie!
04 | 11 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Majk Spirit predstavil fanúšikom nový song Navždy Mladý , ktorý naspieval spolu s Miťo Bodnár a má byť poctou v októbri zosnulému spevákovi Karlovi Gottovi  (✝80). Pieseň odkazuje k hitu Byť stále mladý (v origináli Forever Young, 1984), ktorý Gott naspieval v roku 2001.


V Gottovom podaní neskôr sa song dočkal aj moderného habitu. Najskôr spevák spojil sily s nemeckým raperom Bushido v piesni Für immer jung, neskôr s Leošom Marešom.
"Sníval som o spolupráci s týmto legendárnym Maestrom, posledný rok som sa o to aj snažil a bolo to na dobrej ceste ... Keď som sa pred pár týždňami dozvedel, že nás Karel opustil, predstavoval som si, že spolu robíme song a vznikla skladba Navždy Mladý, "uviedol Majk svoj nový počin na sociálnej sieti.


Fanúšikovia sa, ako obvykle, rozdelili na dva tábory, pričom kritici sú v tomto prípade nebývalo ostrí. Negatívne komentujú ako nápad samotný, tak jeho vykonanie. "To nie je pocta, ale učebnicová neúcta voči Maestrovi...


Michael Jackson zanechal pred svojou smrťou závet! Čo všetko si prial Kráľ popu po jeho smrti?
Michael Jackson napísal krátko pred svojou smrťou závet, o ktorej sa ani desať rokov potom nevie. Jedna osoba, ktorá pozná jej obsah, sa však predsa len ozvala. Čo si kráľ popu prial zo všetkého najviac? Čítať ďalej
25 | 08 | 2019 | Ján Prokop