Muž rozrezal hrdlo spiaceho chlapca v stredisku dennej starostlivosti „na objednávku Satana“
31 | 10 | 2019 I Marek Molnár

V ruskom arktickom meste došlo k hrôzostrašnej tragédii, keď sa miestny muž vkradol do strediska starostlivosti o deti a podrezal šesťročného chlapca, ktorý ležal v posteli. Niektoré správy naznačujú, že páchateľ mal v tom čase psychózu.


Šokujúca vražda nastala vo štvrtok v meste Naryan-Mar, jednom z najsevernejších miest v Rusku, ktoré sa nachádza v regióne Archangeľsk. Podľa miestnych orgánov činných v trestnom konaní sa vrah v čase spánku detí dostal do centra starostlivosti o deti. Akonáhle bol vo vnútri, muž zabil šesťročného chlapca priamo v jeho posteli.

Muž bol zadržaný a identifikovaný ako 36-ročný miestny obyvateľ. Polícia uviedla, že bol opitý, keď spáchal hrozný zločin. Jeho meno nebolo zverejnené.

Aj keď je k dispozícii málo podrobností o tomto tragickom incidente, niektoré správy naznačujú, že páchateľ konal pod násilnou psychózou. Podľa zdroja pre spravodajský portál Life.ru, muž tvrdil, že mu Satan sľúbil večný život, ak chlapcovi podreže hrdlo.

Spravodajský kanál Baza uvádza, že vrah mal záznam o užívaní drog siahajúci najmenej do roku 2016. Niektoré zdroje tvrdia, že bol zatknutý pod vplyvom niečoho iného ako alkoholu.

Úrady ešte musia zistiť, prečo strážcovia materských škôl povolili vstup ozbrojenému a ​​opitému človeku. Niektoré správy taktiež tvrdia, že si ho stráž pomýlila s jedným z rodičov.

Požiar vlaku zabil 73 cestujúcich. Plamene vznikli kvôli výbuchu plynového sporáku (VIDEO)
Väčšina cestujúcich bola na pokraji smrti, keď sa pokúšali uniknúť zo zúriaceho požiaru, ktorý pohltil niekoľko vagónov vo východnom Pakistane, pričom zabil najmenej 73 ľudí. Čítať ďalej
31 | 10 | 2019 | Marek Molnár