KDE SÚ? Po Ivane Gottovej s dcérami sa zľahla zem!
31 | 10 | 2019 I Žaneta Hurbanová

Po Ivane Gottovej a jej dcérach sa zľahla zem. Hoci sa v uplynulých dňoch písalo o návrate na Bertramku, teraz je situácia odlišná. Čo o terajšej situácii prezradila hovorkyňa rodiny?


Po minulom víkende sa zdalo, že život v legendárnej vile na Bertramke, kde dlhé roky žil spevák Karel Gott († 80), sa po jeho smrti vracia do normálu. Objavili sa informácie, že sa zdrvená vdova Ivana Gottová s dcérami Charlotte a Nelly nasťahovala späť do domu. Ubehlo však len niekoľko dní a všetko je zase inak.

Podľa serveru extra.cz sa permanentný návrat do vily zatiaľ nekoná. Gottová so svojou mamičkou Blankou a dcérami vyrazila na výlet, od tej doby sa na mieste neukázali. Zo svedectvá z miesta vyplýva, že sa na Bertramke nesvieti, a ani pred ňou nestoja žiadne autá. Vila vraj pôsobí dojmom, že v nej nikto nie je.

Zostáva teda záhadou, kde sa momentálne zdržiavajú. Hovorkyňa rodiny ale odmieta čokoľvek prezradiť. "To, kde je alebo nie je pani Gottová, je jej čisto súkromná záležitosť," cituje spomínaný server Anetu Stolzovou.

Rodina Gottových dom neobývali už v nasledujúcich dňoch po Majstrovej smrti. Vtedy našla Ivana Gottová s dcérami podľa dostupných informácií azyl u podnikateľa Leona Tsoukernika, ktorý sa s Gottom priatelil.

Ivana Gottová zažíva veľmi ťažké dni! Detaily o ktorých ste doteraz nevedeli
Tlačová hovorkyňa Aneta Stolzová pracovala pre rodinu Majstra pred jeho odchodom, s rodinou zostáva ale aj naďalej. Ako prvá tak odtajnila, čo momentálne Ivana Gottová (43) zažíva a ako veľmi smutné dni znáša. Čítať ďalej
25 | 10 | 2019 | Ján Prokop