Lucie Bíla o novom albume! Zlatá platňa za jeden týždeň predaja
25 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Lucie Bílá (53) vydala nové CD s názvom "Ta o mne" a už po týždni predaja má za neho Zlatú platňu. Na krst okrem speváčkinej rodiny a známych dorazil aj jej súčasný partner Radek Filipi, nechýbal ani expriateľ Petr Makovička.


"Chcela som nakrútiť cédečko o veciach, ktoré prežívam. Sú tam podľa mňa veľmi vydarené pesničky. Možno sem tam aj nejaká s troškou smútku, ale život nie je len o tom peknom. Robili sme na ňom tri roky, vyberalo sa zo štyridsať pesničiek, z ktorých vzniklo dvadsaťtri demonahrávok a na doske je trinásť tých najlepších, "opísala Lucie Bílá.

K albumu, o ktorom speváčka hovorí ako o doposiaľ najosobnejšom, už stihla nakrútiť aj videoklip.

"Viete, veľmi milo ma prekvapilo, že jedna z pesničiek, sa volá "Pretože" a zložil a otextoval ju Marek Ztracený, vznikla ako darček k mojim narodeninám. Je proste nádherná, rovnako ako všetky ostatné, ktoré na tomto albume o živote a láske sú, "zveril sa po krste súčasný a vraj doživotný priateľ Lucie Bílej Radek Filipi.

Krstným otcom CD je speváčkin dlhoročný kamarát, skladateľ a muzikant Petr Malásek, ktorý jej pred takmer tridsiatimi piatimi rokmi natočil prvý singel Neposlušné tenisky.

Karel Gott a jeho finančné problémy: Veľké daňové nedoplatky! Nešlo o malé peniaze
Toto vedel len málokto! Karel Gott († 80) v posledných rokoch svojho života riešil finančné problémy, čo mu na zdravie nepridalo. Nie že by nemal žiadne peniaze, ale úrady mu prišli na veľké daňové nedoplatky. Celá kauza dokonca skončila na... Čítať ďalej
24 | 10 | 2019 | Ján Prokop