Ivana Gottová zažíva veľmi ťažké dni! Detaily o ktorých ste doteraz nevedeli

Tlačová hovorkyňa Aneta Stolzová pracovala pre rodinu Majstra pred jeho odchodom, s rodinou zostáva ale aj naďalej. Ako prvá tak odtajnila, čo momentálne Ivana Gottová (43) zažíva a ako veľmi smutné dni znáša.


"Pre obyčajného človeka je naozaj ťažko predstaviteľné, čo teraz musí Ivanka zvládať, a za to má môj veľký obdiv. Ľudia by si mali uvedomiť, že Ivana je predovšetkým žena a matka, ktorá prišla o manžela, a zaslúži si aspoň trochu pokoja, "uviedla v rozhovore pre denník Právo Aneta Stolzová.

Jiřina Bohdalová o Gottovi: "Veľmi často naletel podvodníkom!"
Bol to dobrák, no niekedy aj Majster Karel Gott naletel! Jiřina Bohdalová vyhlásila pred týždňom vo svojej reči na zádušnej omši, že častokrát naletel podvodníkom. Celkom iste mala namysli aj podnikateľa Miroslava Provodu a zastreleného kráľa... Čítať ďalej
21 | 10 | 2019 | Ján Prokop


Keďže s vdovou súcití, neváhala prezradiť aj detaily toho, ako Ivana v noci unikala z Bertramky.

"Nikto vôbec netuší, čo Ivanka prežívala a čo zažila v uplynulých dňoch, keď sa musela o tretej ráno tajne vplížit do svojho domu, aby pri baterke zabalila sebe a deťom veci na pohreb a do školy," priznala Aneta, ktorá ešte dodala, ako náročné bolo sa do vily dostať. "Musela si prekliesniť cestičku medzi sviečkami a potom zase vrátiť sviečky späť, aby nenarušila pietne miesto, ktoré si pred domom verejnosť vytvorila. Plne ho rešpektovala a medzitým sa skrývala s deťmi," prezradila Stolzová, ktorá si, ako spomenula v uvedenom rozhovore, Ivanu za jej odvahu a statočnosť nesmierne váži.

Karel Gott a jeho finančné problémy: Veľké daňové nedoplatky! Nešlo o malé peniaze
Toto vedel len málokto! Karel Gott († 80) v posledných rokoch svojho života riešil finančné problémy, čo mu na zdravie nepridalo. Nie že by nemal žiadne peniaze, ale úrady mu prišli na veľké daňové nedoplatky. Celá kauza dokonca skončila na... Čítať ďalej
24 | 10 | 2019 | Ján Prokop