Stallone a Gere "VÁŽNY KONFLIKT" kvôli princezne Diane! Súperenie o priazeň princeznej sa skoro vyvrcholilo BITKOU!
10 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Britská popová legenda Elton John (72) tvrdí, že o priazeň jeho priateľky princeznej Diany († 36) kedysi súperili aj herci Richard Gere (70) a Sylvester Stallone (73). Spevák o tom píše v autobiografii.


Richard Gere a princezná Diana sa k sebe ten večer veľmi mali. Nemohol som si nevšimnúť zvláštnej atmosféry pri večeri. Ich silnejúce priateľstvo sa však očividne veľmi nepáčilo jednému človeku. Bol ním Sylvester Stallone, "píše spevák v autobiografii s názvom Me: Elton John . V nej spomína na mnohé spoločné chvíle, ktoré prežil s vtedajšou najpopulárnejšou členkou britskej kráľovskej rodiny.

"Stallone vtedy prišiel na slávnostnú večeru len preto, aby Dianu očaril. Tá sa však tú noc venovala niekomu inému. Potom, čo som videl, že princezná s Gereom odišla na chvíľu z miestnosti, vyslal som svojho partnera Davida Furnish, aby sa po nich išiel pozrieť. Vzápätí sa vrátil a povedal mi, Elton, máme problém', "spomína muzikant.

Hollywoodsky párik Jennifer Aniston a Brad Pitt: Kam sa podelo ich spoločné dieťa? Naozaj ide o výmysel alebo je pravda ukrytá inde?
Už je to pomaly rok od chvíle, kedy sa na internete objavila správa o tom, že známa herečka Jennifer Aniston má dieťa so svojim hollywoodskym kolegom Bradom Pittom. Server GossipCop, ktorý vyvracia mýty o celebritách, sa ale čuduje nad tým, kam sa... Čítať ďalej
05 | 10 | 2019 | Ján Prokop


"Vyšli sme na chodbu, kde stáli Gere a Stallone. Obaja prehnane gestikuloval a živo diskutovali. Vyzeralo to, že dôjde aj na pästný súboj. Skoro sa o ňu ten večer pobili. Po chvíli sa však obaja upokojili a vrátili sa k stolu, "píše John.

"Po večeri si Gere s Dianou sadli spoločne pred horiaci krb a Stallone ihneď naštvane opustil miestnosť. , Nikdy by som sem nechodil, keby som vedel, že tu bude ten zas..ný princ Krasoň. Keby som ju chcel, dostal by som ju ', povedal pri odchode, "zakončuje Elton John ukážku z knihy, ktorá vychádza 15. októbra.

V roku 1997 po tragickej nehode a úmrtia princeznej Diany prepísal spevák na počesť svojej priateľky jeden zo svojich najväčších hitov s názvom Candle in the Wind. Výťažok z predaja nosičov potom venoval charitatívnym organizáciám, ktoré Diana za svojho života podporovala.

Tragická smrť princeznej Diany: Plánovaná vražda? Detaily o ktorých ste doteraz nevedeli!
Princezná Diana zomrela krátko po polnoci 31. augusta 1997, keď sa so svojím partnerom Dodim Al-Fayedom Ritz na Place Vendôme v Paríži snažili uniknúť deviatim francúzskym novinárom, ktorí Dianu prenasledovali. Aj po 22 rokoch ide o udalosť, ktorá... Čítať ďalej
01 | 09 | 2019 | Ján Prokop