Mafiánsky boss Mikuláš Černák prišiel o právnika
10 | 10 | 2019 I Gabriel Matta

Doktor práv, Miloš Maďar, smeruje na iné, významné miesto.



Boss bez advokáta!

Mikuláš Černák dnešným dňom (10.10.2019) príde o svojho právneho zástupcu. Banskobystrického advokáta totiž podľa informácií TV Markíza prezidentka Zuzana Čaputová vymenuje za sudcu Ústavného súdu SR. Verejné vypočutie k tomuto postu mal pred poslancami ešte v januári tohto roka.

Touto situáciou sa môžu skomplikovať všetky trestné veci, v ktorých je Mikuláš Černák obvinený - teda sú buď ešte v prípravnom konaní alebo už na súde. Bývalý boss si totiž musí zvoliť nového advokáta, alebo ho dostane prideleného ex offo.

NAKA rieši podozrenia z korupcie v prípade Valentina V.
Nitky k prípadu nevydania odsúdeného Valentína V. späť do Ruska vedú až na Ministerstvo spravodlivosti SR. Spomína sa aj Lipšic. Čítať ďalej
27 | 09 | 2019 | Imrich Kovačič


V praxi to znamená, že vyšetrovania vrážd či súdne pojednávania sa môžu natiahnuť, pretože nový právnik si bude musieť naštudovať všetky spisy a celú dôkaznú dokumentáciu k jednotlivým prípadom.

Advokát Miloš Maďar / TASR


Mikuláš Černák je odsúdený na doživotie za niekoľko zločinov. Aktuálne čelí obžalobám za prevzatie údajnej objednávky likvidácie Sylvie Volzovej, no aj za vraždu poľského milionára Grzegorza Szymaneka.

Správu priniesol portál tvnoviny.sk