Dara Rolins rozchod s Rytmusom: "Zlomil mi srdce." Ukázalo sa že nieje všetko tak ako vyzerá a pravda je úplne inde
10 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Už je to nejaký čas čo sa speváčka Dara Rolins (46) rozišla s raperom Rytmusom (42), no v rozhovore sa zverovala s detailmi ich rozchode? Prečo je tomu tak?


Speváčka Dara Rolins sa s nečakanou úprimnosťou Pre magazín Marie Claire vyjadrila o siedmich rokoch strávených po boku namistrovaného rappera Patrika Vrbovského a rozhodne nešetrila podrobnosťami.

Napríklad že to bola ona, kto ukončil ich vzťah, pretože by jej vyhovovalo skôr nezáväzné randenie než každodenné, stále sa opakujúce rutina zaváňajúca niečím vážnejším. "Na základné potreby nepotrebujem mať niekoho oficiálneho, s kým budem vstávať každé ráno. To som zažila a v určitej chvíli to prestalo prinášať kúzlo. To preto sme sa s Patrikom rozišli. V mieri sme sa dohodli, že už nechceme ďalej, stačilo," povedala.

"Túžila som po tom dlho. Naopak som bola posledný rok ukecávaná, aby sme tomu dali ešte šancu," dodala plavovlasá kráska, ktorá je v súčasnej dobe single. Na rozdiel od nej Rytmusa krátko potom, čo urobili definitívnu bodku za svojím spolužitím, začal (najprv tajne a v tichosti) randiť s  Jasmine Alagičovou (30), pol roka potom ju požiadal o ruku a prakticky presne po roku, čo tvrdili médiám, že sú len kamaráti, sa vzali. Teraz majú syna Sanela.

Znamená to teda, že v čase, keď už (neoficiálne) tvoril pár s jasmínou, stále sa dožadoval návratu k Dare? Alebo že takmer rok odkladal rozpad nefungujúceho vzťahu? To vedia zrejme len oni sami.

Každopádne ani tento úplne nečakaný vývoj situácie Daru nevyviedol z konceptu, oveľa viac ju ranilo Rytmusovo neohľaduplné správanie potom, čo pochopil, že je medzi nimi definitívny koniec. "Patrik v jednej chvíli nadobudol dojem, že všetko, čo bolo medzi nami, musí poprieť. Začal mazať naše spoločné fotky aj pesničkami z YouTube, ktorú zložil pre mňa a pre Lauru," posťažovala si totiž Dara. A vtedy v nej podľa jej vlastných slov buchli sadze. "To bolo jediné, keď som mu písala, či sa "nepomiatol" priznala blondínka.

Napriek tomu však považuje za jediného muža, ktorý jej naozaj zlomil srdce, speváka a gitaristu kapely Wohnout Matěja Homolu (46), s ktorým má dcéru Lauru. "Bol v mojom živote jediný a hrozne ma to vtedy bolelo. Bola to pre mňa ohnivá láska, a preto mi náš rozchod tak moc ublížil," vysvetlila.

Dara Rolins má hlavu v smútku: Dojemný odkaz do neba
Dara Rolins má za sebou skutočne veľmi náročné hodiny, počas ktorých sa musela vyrovnať hneď s dvojnásobnou stratou. Odišli dvaja ľudia, ku ktorým mala veľmi blízko. Nemohla teda inak a do neba im poslala dojemný odkaz. Čítať ďalej
04 | 10 | 2019 | Ján Prokop