(AKTUALIZOVANÉ) Ivan Mikloš mal byť údajne zadržaný ukrajinskými orgánmi. Čelí vraj podozreniam z korupcie
07 | 10 | 2019 I Gabriel Matta
Nezávislý poslanec NR SR (odídenec z klubu strany Sme Rodina Borisa Kollára) Peter Marček, dnes na svojom Facebookovom profile zverejnil status v ktorom uvádza informáciu od jemu dôveryhodného zdroja z parlamentných kruhov Ukrajiny, že Ivan Mikloš mal byť údajne zadržaný na Ukrajine a má zákaz opustiť krajinu. Podľa jeho slov je vraj podozrivý z korupcie.

Mikloš obvinil poslanca Marčeka, že vedome šíri o ňom lži
07 | 10 | 2019 | Imrich Kovačič

"O jednom činiteľovi, ktorý by mal padnúť z ukrajinskej hrušky nie na zem, ale možno až do basy sa rozhovoril poslanec ukrajinského parlamentu Alexej Dudinskij (autor mal zrejme na mysli Alexandra Dubinského, pozn. redakcie). V štátnej ukrajinskej televízii sa približne pred 3 týždňami objavilo meno nášho ekonomického experta na globálne „reformy“ Ivana Mikloša. Ten ako vieme mal „radiť“ a riadiť takú istú ekonomickú „transformáciu“ ako u nás. Ale vraj to tam mal ešte viac ostrihať do hola. A na takéto vystrihanie na havla národného, ekonomického a prírodného bohatstva Ukrajiny sa už vraj nemohol pozerať ukrajinský generálny prokurátor, ktorý mal podľa mojich informácií dať príkaz Miklošovi, aby neopustil krajinu. Asi vieme, čo to znamená. Krysy potom, čo vyjedia zásoby, opúšťajú potápajúci sa loď. Vedia dobre plávať v mútnych vodách a nájdu si zas nový zdroj, kde ponúknu svoje bohaté (doslova) skúsenosti s „transformáciou“. uvádza Marček vo svojom statuse.




(Aktualizované 7.10.2019 o 14:17) Ivan Mikloš na tieto tvrdenia zareagoval aj na svojom Facebookovom profile a informácie označil za nezmysel a vedomú lož.