OTRASNÉ: Len 12-ročný chlapec umučil a znásilnil na smrť autistické dievča!
04 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Brazíliou otriasol prípad zneužitia a brutálnej vraždy deväťročného autistického dievčatá zo Sao Paula. Tá bola najprv unesená, potom priviazaná k stromu, zneužitá a zavraždená. Šokujúce je nielen prípad vraždy, ale aj zistenie, že samotným páchateľom beštiálneho činu je takisto dieťa. Chlapcovi je iba 12 rokov, napísal server DailyMail.


Tragédia odštartovala na jednom zábavnom podujatí v Sao Paule, kam sa vydala Rosevania Caparelliová so svojimi dvoma deťmi - synom a handicapovanou dcérkou Raissa. Bola to len chvíľka, keď išla žena kúpiť popcorn a zavolala svojho syna, aby jej šiel ku stánku pomôcť. Vrátili sa, ale po dievčati sa zľahla zem.

O niečo neskôr ju polícia našla. Objavila ju v zalesnenej oblasti, asi štyri kilometre od miesta, kde bola naposledy s matkou. Dievčatko bolo priviazané lanom k ​​stromu, znetvorené, zneužitá a bez známok života.

Sotva sa rozbehlo vyšetrovanie, na policajnú stanicu dorazila žena s dvanásťročným synom, ktorý sa k brutálnemu činu priznal. Policajtom do detailu popísal všetko, čoho sa dopustil.

TRAGÉDIA: Otec si myslel že jeho syn je posadnutý diablom, tak mu nalial do hrdla vriacu vodu! (6) ročný chlapec brutálny čin neprežil
Američan, ktorý tvrdil, že jeho syna posadol démon, čelí obvineniu z vraždy. Vrah sa pokúsil zo svojho potomka údajného diabla vyhnať tak, že chlapca topil a lial mu vriacu vodu do jeho krku. V utorok o tom informoval server ABC News. Čítať ďalej
03 | 10 | 2019 | Ján Prokop


Neskôr síce vyšetrovateľom predložil ďalšiu verziu príbehu, ale detektívi tvrdia, že prvá výpoveď je pravdivá, ostatné sú len snahou striasť zo seba vinu.

Jeho prvú verziu podporujú aj záznamy z bezpečnostných kamier. Iba 90 minút pred objavením tela je na nich zachytený chlapec s Raissa, ako ju vedie za ruku a smerujú k miestu, kde bola neskôr objavená jej mŕtvola.

Chlapec sa navyše "pochválil" tým, čo vykonal, svojmu príbuznému. Ten si šokujúce informácie nenechal pre seba. Nakoniec na políciu odviedla chlapca jeho matka, povedal komisár Eduardo Marturano.

Polícia uviedla, že prvé informácie patológa uvádzajú ako príčinu smrti dievčaťa udusením. Existujú aj známky znásilnenia. "Zranenie tváre boli tak vážne, že bola obtiažna aj identifikácia," povedal Marturano. Raissa mala brutálne zranenia na ramenách a hlboké rany na tele a nohách. Všetko by mala objasniť až podrobná pitva.

Teraz sa prešetruje, či chlapec nemal nejakého komplica.

TRAGÉDIA: Rekordný monzún a povodne zabili za posledných päť dní takmer 150 ľudí v Indii (VIDEO+FOTO)
Za posledných päť dní v Indii zahynulo najmenej 148 ľudí, pretože rekordné monzúnové dažde vytvárajú najhoršie povodňové katastrofy, aké krajina za posledné desaťročia zaznamenala. Čítať ďalej
01 | 10 | 2019 | Marek Molnár