Dara Rolins má hlavu v smútku: Dojemný odkaz do neba
04 | 10 | 2019 I Ján Prokop

Dara Rolins má za sebou skutočne veľmi náročné hodiny, počas ktorých sa musela vyrovnať hneď s dvojnásobnou stratou. Odišli dvaja ľudia, ku ktorým mala veľmi blízko. Nemohla teda inak a do neba im poslala dojemný odkaz.


"Toto je ten moment, kedy sa ťažko hľadajú slová. Ďalšie slová po hromade slov, čo už aj tak zazneli. Dve smutné udalosti za sebou. Odišli ďalší dvaja ľudia, ktorí patrili do môjho života. "Týmito slovami začala Dara Rolins svoj dojemný odkaz do neba, v ktorom sa lúčila hneď s dvojicou priateľov, ktorí nás v uplynulých hodinách opustili.

"Jeden v deň svojich narodenín. Môj dobrý kamarát, bývalá láska, veľký bojovník Petr Vlasák, navždy v mojom srdci, "pokračovala populárna Slovenka. "A druhý, božský Kája. Je mi smutno, aj keď viem, že pocit šťastia a radosti z toho, že som Karla stretla, spoznala,, zažila ', je mocnejší a nezabudnuteľný."

Speváčka Dara Rolins: Aký má vzťah s jej dospievajúcou dcérou? Prvé problémy?
Dara Rolins si s dcérou Laurou moc rozumie, trávili spolu veľkú časť letných prázdnin, počas ktorých boli spoločne v zahraničí. Kamarátky však populárnu slovenskú speváčku varujú, že to nemusí trvať naveky. Čítať ďalej
23 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Vzápätí vyslovila Dara jedno želanie. "Želám si, aby deň, keď Karel odišiel, bol pre mňa, pre všetkých, čo ho milovali, a hlavne pre jeho rodinu len okamihom, ktorý budeme schopní každým ďalším dňom vnímať s menšou bolesťou, a viac ako v slzách na neho budeme spomínať s úsmevom, " povedala.

Gotta potom označila za jedného z najúžasnejších ľudí, ktorých na ceste životom stretla. "Karla som spoznala, keď som bola rovnako stará ako Laura. Bol mojím vzorom, trpezlivým učiteľom a úprimným nadšencom, pokiaľ išlo o môj talent. Vždy mi extrémne lichotilo a vážila som si jeho obdivných slov na moju adresu, "vysvetlila obľúbená speváčka.



"Pozerala som sa na neho ako na boha, môj druhý,, hudobný 'otec. Presne tak som ho vnímala. Pre malé dievčatko vo veľkom svete šoubiznisu bol jeho láskavý, otcovský prístup, pochvala, povzbudenie a nefalšovaná radosť z každej mojej noty obrovským hnacím motorom. Som mu vďačná za veľa. Moja láska a obdiv k tomuto človeku sú nespochybniteľné ako on sám. Ďakujem, "odkázala Dara Rolins.

Slovenská speváčka Dara Rolins si zaslúžene užíva svoju slobodu! Veď posúďte sami
Speváčka Dara Rolins (46) si zariadila presne taký život, aký si kedysi vysnívala. Osudu je vďačná za mnohé, avšak pracovne je najpyšnejšia je na to, že sa nemusí nikomu podriaďovať a je len na nej, aké ponuky prijme. Čítať ďalej
17 | 09 | 2019 | Ján Prokop