Demi Moore: Kvôli Ashtonovi som bola ochotná robiť "trojky", potom ma podviedol
01 | 10 | 2019 I Gabriel Matta

Hollywoodska hviezda Demi Moore odhalila pikantnosti z jej intímneho život s exmanželom Ashtonom Kutcherom vo svojích najnovších memoároch, ktoré vychádzajú v USA.


Nanovšia monografia Inside Out, hviezdnej herečky Demi Mooreovej (56), ktorá sa dostala tento utorok do predaja, prináša prekvapujúce odhalenia jej sexuálneho života s bývalým manželom Ashtonom Kutcherom. Demi Moor v knihe opisuje, ako sa s exmanželom Ashtonom Kutcherom zúčastnili niekoľkých sexuálnych "hrátok" v trojici. Moore v knihe tvrdí, že sa tak satalo na naliehanie Ashtona, ale neskôr to oľutovala. Spomína, že sa tak stalo najmä potom, ako sa jej Ashton priznal k nevere a vyhovoril sa pri tom na tieto skúsenosti, ktoré neskôr využil na odôvodnenie svojho podvádzania.


Chcela som mu ukázať, aká som skvelá, zábavná žena, ktorá vie byť nad vecou“ píše Moore o svojich prekombinovaných pokusoch s Kutcherom, za ktorého bola vydatá celých osem rokov. Bola to „chyba“, hovorí. 


S odstupom časa bola totiž prostredníctvom médií varovaná o zvestiach, že ju Kutcher podviedol najmenej pri dvoch príležitostiach. Pomocou aplikácie "Radar" od spoločnosti Google dokonca získala dôkaz o tom, kde sa Ashton nachádzal v tom ktorom konkrétnom čase. Potom, ako ho konfrontovala s jednou z údajných afér, nevydržal to a očividne to priznal. Demi dôvod uvádza: „keďže sme do nášho vzťahu priviedli tretieho človeka, oslabilo to náš vzťah a do istej miery to bolo dôvodom toho, čo urobil," píše herečka vo svojej knihe. Vinu na rozpade spoločného manželstva však odmieta.


Demi Moore tiež uvádza, že od prvého stretnutia sa obaja snažili o splodenie dieťaťa, ktoré, ako tvrdí, potratila v 6 mesiaci. Začala znova piť a obviňovala sa zo straty. Prešla si strastiplným obdobím, kedy podľahla aj návykovým látkam a vďaka pevnému priateľstvu s Gwyneth Paltrow sa pozbierala a dala sa opäť dokopy.


Ako píše vo svojom sebahodnotení samotná Demi, „ak vo vnútri nosíte hlbokú studňu hanby a nevyriešenej traumy, nedokáže ju vyplniť žiadne množstvo peňazí, žiadna miera úspechu ani sláva. Táto kniha je mojou očistou. Nemám čo skrývať a viem kto som."