Perný týždeň Eduarda Chmelára. Od vína, cez politiku až k tajomnej blondínke
30 | 09 | 2019 I Magda Danková

Zdá sa, že vysokoškolský učiteľ, historik, publicista, mierový aktivista, kandidát na prezidenta republiky a najnovšie aj predseda vznikajúceho hnutia Socialisti.sk a už aktívny politik je skutočne mužom mnohých talentov. Od tradičného zberu hrozna v netradičnom čínskom sprievode, cez revoltu pred americkou ambasádou, či akademicky hĺbavé komentovanie aktuálneho diania, až po milostné pletky s krásnou bondýnkou. O nej sme sa dozvedeli z portálu hlavné.sk.


Nuž Eduard je jednoznačne širokospektrálny multitalent. Bez pochýb patrí medzi vychádzajúce hviezdy politickej scény a škoda len, že mu to pomyselné víťazstvo v prezidentských voľbách tesne vyfúkol Harabin. Tento týždeň však Chmelár plnil stránky nášho denníka viac, ako kedykoľvek pred tým. Veď posúďte sami:

Líder socialistov Chmelár sa nebojí spolupráce s Čínou, zastal sa Ruska aj Iránu
22 | 09 | 2019 | René Skalný


Pracovný týždeň začína už cez víkend. Aj keby sa mohlo zdať, že si len tak odskočil na oberačku - v skutočnosti za jeden deň v rámci medzinárodných vzťahov "vyžehlil" škody, ktoré tu Slovensku za ostatných päť rokov napáchali ex-prezident Kiska a jemu podobní "slniečkári" v prezidentskom paláci. Kým český prezident Zeman so Si Ťin-pchingom ležérne popíjal pivo, Chmelár si doprial priam vlastný "burčiak" v spoločnosti čínskeh veľvyslanca.

Chmelár dnes protestoval proti oceliarom z U.S.Steel pred ambasádou USA
25 | 09 | 2019 | Gabriel Matta


Ak vezmeme do úvahy, že Chmelár ešte len začína v politike, jeho občiansky protest priamo pred ambasádou svetovej veľmoci, vzbudzuje rešpekt. Boli sme snáď jediní, kto o tomto proteste informoval. Na mušku si Eduard nezobral nikoho menšieho, ako nadnárodný oceliarsky gigant a veľmi rozhodne sa postavil za záujmy Slovákov a najmä slovenských zamestnancov.

Rovnako rozhodne pomenoval aj všetky kľúčové otázky v téme zákazu interupcií a aktivít práva na život. Jeho kritické myslenie k tejto téme sme opäť priniesli ako jediní a úprine sme na to hrdí. Odozvy na tento rozhovor boli naozaj maximálne pozitívne a to napriečcelou spoločnosťou. Posúďte sami:

Eduard Chmelár: Cirkvi by sa nemali miešať do politiky
Poslanci parlamentu neschválili ani jeden zo štyroch návrhov na obmedzenie prístupu žien k interrupciám, a to napriek tomu, že ich k tomu vyzývalo 50 000 účastníkov Národného pochodu za život. Aký je k tomu postoj Socialistov? Čítať ďalej
25 | 09 | 2019 | Eduard Chmelár


Popri globálnych výzvach a ušľachtilých ideáloch nádejnému politikovi zostáva čas aj na romantické chvíľky. Popularita si žiada svoje a "občianska" žurnalistika dnes už verejne známym osobám nenechá ani štipku súkromia. Eduarda nachytali v spoločnosti atraktívnej blondínky. Napokon, hlavnou atraktivitou mužov je ich intelekt a povedzme si otvorene, len málo žien odolá dobre stavanému gentlemanovi. Atmosféru nočného centra Bratislavy si Chmelár na záver týždňa vychutnával v tesnej blízkosti dlhonohej modelky.

Zdroj: hlavne.sk


Zdroj: hlavne.sk


Zdroj: hlavne.sk


Zdroj: hlavne.sk