GOTT A ČESKÁ VENUŠA? Bývalá prostitútka prezradila pikantné detaily!
30 | 09 | 2019 I Peter Bachan

Premiéra českého filmu Pražské orgie rezonuje tamojšou spoločnosťou, a vďaka tomu vychádzajú na povrch aj nové pikantnosti okolo Karla Gotta.


Film má byť inšpirovaný dianím v byte maliara Alfonsa Muchu, kde jeho syn Jiří usporiadaval v časoch normalizácie dekadentné večierky a striedalo sa tam množstvo známych osobností.

Podľa denníku Aha! bola hviezdou na večierkoch kedysi Venuše Samešová - nádhernú ženu s africkými génmi v socialistickej Prahe poznal každý. Venuše sa ale potom v Berlíne ocitla v zložitej situácii, ako to popisuje vo svojej knihe.

Karel Gott si servítku pred ústa nedáva! Kritikom odkazuje jasné gesto!
Spevák Karel Gott síce vystupuje ako milý a príjemný človek, no aj on si ale vie pozametať pred svojím vlastným prahom. Pred nejakou dobou o tom presvedčil celý národ! Čítať ďalej
28 | 09 | 2019 | Ján Prokop


,,Do Nemecka som odišla za Ulim, otcom môjho syna Davida. Aby môj syn mohol byť so svojím otcom, s ktorým som prežila románik pri predchádzajúcej návšteve Berlína. Lenže sa ukázal ako zbabelec, otočil sa ku mne aj k synovi chrbtom, a ja som sa ocitla bez prostriedkov,“ uviedla Venuše, ktorá si začala privyrábať ako ľahká žena v nevestinci.

Tam mal raz zavítať aj samotný Božský Kája. Po obrovskom rozruchu, kedy každá dúfala, že si vyberie práve ju, padla Slávikova voľba práve na Venušu. Vtedy si nespojil, že práve ona je múza z večierkov u Muchu.

Karel Gott bojuje s akútnou leukémiou, lekári ale bohužiaľ dobré správy NEMAJÚ!
Karel Gott bojuje s akútnou leukémiou ako lev, ale lekári pre neho bohužiaľ nemajú len dobré správy. Podľa niektorých odborníkov je najúčinnejšia liečba u speváka, ktorý už jedno nádorové ochorenie porazil, prakticky... Čítať ďalej
24 | 09 | 2019 | Ján Prokop


,,No, mala som vtedy našťastie parochňu. Keď si ma, zrejme kvôli tomu, že som mala najdlhšie nohy, medzi ostatnými slečnami vybral a ležali sme v posteli, premýšľala som, či mu mám povedať, že som tá pražská Venuša, o ktorej možno počul. Ale bolo to s ním také pekné, že som radšej nepovedala nič. Pri pohľade na jeho skvelú telesnú kondíciu som si to rýchlo rozmyslela,“ uviedla Venuše.

Jej "zážitok" s Karlom Gottom ju mal naveky zmeniť. ,,Jeho magické zjavenie, akoby padol priamo z neba, ma po všetkých otravných rodinných tragédiách priviedlo do skvelej nálady. Vlastne mi to stretnutie s ním dosť pomohlo! V tom bordeli som si totiž občas zúfala: ,Kam som to až klesla?!´Ale keď sa tam objavil aj Gott, zrazu som si vravela: ,Keď do takých miest chodí aj Karel, tak asi nie som až taká zlá.´ Prestala som mať pocit, že som obeť,“ uvádza sa v knihe, ktorú napísala Venuše.

,,Vďaka nemu som potom získala chuť to nechať a začať zase žiť normálny život,“ dodala. Následne sa prestala živiť prostitúciou, a ako uvádza Aha!, Venuše má teraz pracovať v Nemecku ako opatrovateľka.

Karel Gott boj so zákernou leukémiou: Liečba bude stáť státisíce EUR!
Karel Gott už niekoľko mesiacov zvádza boj s leukémiou. Choroba sa síce lieči ťažko, vyliečiť sa ale v niektorých prípadoch za použitie správnych postupov dá. A pre tých sa bude musieť rozhodnúť aj populárny český spevák, ktorému môže pomôcť nová... Čítať ďalej
20 | 09 | 2019 | Ján Prokop