Česká pašeráčka Tereza utiekla z väzenia! Jej život totiž visel v Pakistane na vlásku
25 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Pašeráčka Tereza Hlůšková (23) má za sebou veľmi dramatické chvíle! Spolu s ďalšími trestankyňami musela utiecť z cely, tento krát jej išlo doslova o život!


Češka Tereza čaká v pakistanskom väzení, na odvolanie proti rozsudku, podľa ktorého má za pašovanie asi deviatich kilogramov heroínu stráviť za mrežami takmer deväť rokov. Rozhodne ale neprežíva pokojné chvíle, išlo o život!

Pakistan postihlo silné a rozsiahle zemetrasenie. Vydesená Tereza, ktorá čaká vo väznici v Láhaure, musela pri otrasoch utiecť zo svojej väzenskej cely! Zemetrasenie dosahovalo sily až 5,8 stupňa. Prírodná katastrofa si vyžiadala viac ako 20 mŕtvych a stovky zranených.

Tereza by ale mala byť v poriadku. "Tereza utiekla z väzenskej cely. Spoločne s ďalšími ženami sa vybrali na väzenský trávnik, kde stáli asi 10 minút, "prezradil zdroj priamo z Pakistanu.

Trestankyňe mali totižto strach, že by sa na ne mohlo zrútiť väzenie. Preto boli dočasne prepustené. Keď otrasy prestali, vrátili sa späť do svojich ciel.

List z Pakistanského väzenia: Pašeráčka Tereza ani nevychádza von!
Po prísnom rozsudku upadla do depresie. Česká pašeráčka Tereza Hlůšková sa uzavrela do seba a odmieta komunikovať. Čítať ďalej
11 | 07 | 2019 | Ján Prokop