VIDEO: Galavečer FIFA vo veľkom štýle! Najlepší hráči planéty na jednom mieste! Kto všetko sa v Miláne ukázal?
24 | 09 | 2019 I Ján Prokop

Takmer všetky futbalové hviezdy súčasnosti pohromade. A s nimi aj veľa legendárnych postáv minulosti. Galavečer FIFA v divadle La Scala, kde sa vyhlasoval najlepší hráč roka, ponúkol prehliadku veľkých mien. Najprestížnejšiu cenu si napokon odniesol barcelonský Lionel Messi. Kto všetko sa v Miláne ukázal?


Keď sa vedľa seba na pódium postavili členovia najlepšej jedenástky roka, každému fanúšikovi muselo vyskočiť srdce. Eden Hazard, Lionel Messi, Virgil van Dijk, Kylian Mbappé a ďalší... Na galavečere v Taliansku chýbal len Cristiano Ronaldo.

Veľa pozornosti pútala najlepšia futbalistka, Američanka Megan Rapinoeová. Tá počas sezóny odohrala skvelé majstrovstvá sveta, kde s výberom USA získala titul a stala sa najlepšou strelkyňou turnaja. V ikonickom chráme opery na seba však neupozorňovala len futbalovými prednosťami.



Na vyhlásení tradičných cien FIFA dorazili okrem iného aj brazílsky útočník Ronaldo alebo skúsení tréneri José Mourinho a Fabio Capello. Extravagantne sa obliekol Kamerunčan Samuel Eto'o.

Lionel Messi je najlepším hráčom za rok 2019 podľa FIFA
Najlepším hráčom roka 2019 podľa Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) sa Argentínčan Lionel Messi zo španielskeho FC Barcelona, ktorý triumfoval v ankete The Best. Neúspešnými finalistami boli Portugalčan Cristiano Ronaldo z talianskeho... Čítať ďalej
24 | 09 | 2019 | SITA