Vojvodkyne na Wimbledone: Čo hovorí Williamsová na správanie Meghan?
14 | 07 | 2019 I Ján Prokop

Vojvodkyne Kate a Meghan navštívili nedávno legendárny tenisový turnaj Wimbledon. Meghan si tu ale vytvorila ďalších nepriateľov - v hľadisku, kam prišla sledovať jej kamarátku Serenu Williamsovú, sa totiž správala dosť nemiestne. Čo jej tenistka odkázala cez médiá?


Legendárny londýnsky tenisový turnaj Wimbledon je neodmysliteľne spätý s britskou kráľovskou rodinou a od chvíle, čo sa k nej pripojila americká herečka Meghan Markleová, to platí dvojnásobne. Jednou z jej najlepších kamarátok je totiž mnohonásobná šampiónka Serena Williamsová, ktorá na kurtoch nechýbala ani tento rok.

Aj preto zavítala vojvodkyňa na tribúnu, kde spôsobila poriadnu show. Meghan dorazila do hľadiska s ochrankou, ktorá vypratala miesta okolo nej a na jej žiadosť zakázala ľudom fotografovať, pretože manželka princa Harryho chcela súkromie.

Sme rodina má viac než polovicu programu hotovú, spätnú väzbu dostáva z regiónov
Hnutie Sme rodina prezradilo novinky o ich pripravovanom programe a informuje o aktivitách počas leta a nadchádzajúcich mesiacov, píše Glob.sk. Čítať ďalej
13 | 07 | 2019 | Roman Suchý


"Nemohli ju pozvať do kráľovskej lóže, pretože mala džínsy, ale na tom nezáležalo, pretože všetko, čo chcela urobiť, videla Serena na vlastne oči," povedal zdroj denníku The Sun.

Williamsová je kvôli priateľstvu s Meghan terčom mnohých otázok od novinárov, ktorí sa jej pýtali na katastrofálne správanie vojvodkyne. Serena priznala, že to ide mimo nej. "Kedykoľvek vidím jej meno pripojené k článku, nečítam to," povedala na tlačovej konferencii.

"Áno, viem, že tam bola. Je to vždy vzrušujúce, keď príde na tenis a podporuje ma. Som šťastná. Nemohla by pre mňa byť lepšou priateľkou. Zlé chvíle, dobré chvíle, stále stojí pri mne," zastala sa jej nakoniec Williamsová.

NA PULZE DŇA: O osude holandských a poľských futbalových fanúšikov rozhodne súd v nedeľu
O obžalobe prokurátora Okresnej prokuratúry Bratislava I voči siedmim futbalovým fanúšikom, ktorí sa v stredu večer (10. 7.) v centre Bratislavy dopustili bitky a výtržností, bude sudca Okresného súdu (OS) Bratislava I rozhodovať v nedeľu (14. 7.)... Čítať ďalej
14 | 07 | 2019 | Peter Králik/TASR