Šefčoviča podporili bývalí ministri Hudák, či Kubiš. Harabin zas karhá Denník N za klamstvá
30 | 01 | 2019 I Michaela Melišková
Volebná prezidentská kampaň sa prehupla do svojej finálnej fázy, potom čo väčšina kandidátov oficiálne zaregistrovala a odovzdala svoje občianske, či poslanecké petície na svoju podporu v NR SR. Včera prieskum konzultačnej spoločnosť Restartup ukázal, že o druhé miesto sa rozohral tesný súboj medzi Štefanom Harabinom a Marošom Šefčovičom. Pozreli sme sa ako menovaní páni vedú svoju kampaň na sociálnych sieťach. 

Maroša Šefčoviča stihli podporiť na prezidenta už dvaja bývalí ministri a to Vazil Hudák a nakoniec aj Ján Kubiš, ktorého mal Smer zrejme v zálohe ak by to nezobral ani Šefčovič. Nakoniec Kubišove podporné video pre Šefčoviča to nepriamo dokazuje.




Harabin sa pustil do Denníka N. Podľa neho žiadnu účasť v debate, ktorú denník organizuje neprisľúbil

"Dostala sa ku mne informácia o debate, v ktorej som mal údajne prisľúbiť účasť, čo ale odporuje realite.
Žiadnu účasť som nepotvrdil a o žiadnej pozvánke nemám vedomosť!", píše Harabin vo svojom statuse a dodáva: "Chcel by som požiadať ctený Denník N, aby urobil nápravu a v texte uviedol veci na pravú mieru."



Najsledovanejším príspevkom na facebookovom profile Štefana Harabina je za posledné tri dni jeho video z tlačovej konferencie, pozrelo si ho takmer 50 000 ľudí.