VIDEO: Cigánočka vs. politická prostitútka? Dankov výrok drží Slovensko už 24 hodín
28 | 01 | 2019 I Michaela Melišková

Lucia Ďuriš- Nicholsonová koncom minulého týždňa predložila ďalší návrh na Dankové odvolanie. Ten vyhlásil, že už má toho „plné zuby“. Informuje portál pluska.sk. 


Danko sa včera v nedeľnej diskusnej relácii na TA3 V politike rozohnil. Najskôr sa vyjadril k záverom Akademického senátu banskobystrickej Univerzity Mateja Bela, ktorá skúmala jeho rigoróznu prácu. Podľa nich Danko opísal vo svojej záverečnej práci 63 strán zo 72. „Ani nemôžete v právnej teórii vymyslieť svoje veci. Dôležité je, že ste uvádzali autorov, 72 strán keby bolo aj celých vyskladaných, tak to bolo v súlade so zákonom. Na mňa nejaká cigánočka zo sasky si nebude dovoľovať, lebo už toho mám plné zuby,“ vyhlásil Danko.

Poslankyňa to nenchala len tak. Podľa jej slov sa  Danko k takémuto vyhláseniu úchýlil lebo nevie, čo má robiť keď mu klesajú preferencie, informuje pluska.sk.

„Plagiátor, zlodej, klamár, prerazil nové dno a už nevie, ako má narábať s politickou konkurenciou, keď mu klesajú preferencie, a k tomuto sa uchýlil. Uráža ma ako ženu, matku, ako podpredsedníčku parlamentu, ale to je vizitka najväčšej úbohosti, akej môže byť Slovensko svedkom,“ reagovala na Danka Ďuriš Nicholsonová.



Svoju príležitosť vyjadriť sa k Dankovi si nenechali újsť Anna Belousovová:



Dnes sa k téme vyjadrila ďalšia politička, predsedníčka NÁRODNEJ KOALÍCIE Slavěna Vorobelová. Tá naložila opozícii. Tvrdí, že ju nazvali politickou prostitútkou a že či sa má obrátiť na komisára OSN .