V Bratislave bude počas silvestrovských osláv viac policajtov
31 | 12 | 2018 I TASR

 Bratislava 31. decembra (TASR) - V uliciach Bratislavy bude počas silvestrovskej noci hliadkovať viac policajtov. V súvislosti s oslavami v historickom centre budú napríklad kontrolovať návštevníkov, aby neprinášali sklenené fľaše alebo pyrotechniku. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.



"Krátko pred polnočným ohňostrojom bude pre dopravu úplne neprejazdný úsek od Šafárikovho námestia cez Vajanského nábrežie, Rázusovo nábrežie až po Most SNP a Mostová ulica," upozornila Slamková. Policajti tiež neumožnia vstup na oslavy osobám zjavne pod vplyvom alkoholu či iných omamných a psychotropných látok a budú dohliadať na verejný poriadok.

Polícia zároveň pripomína, aby sa občania počas osláv chránili pred vreckovými zlodejmi a nedávali si peňaženku a iné cenné predmety na miesta, odkiaľ sa dajú ľahko ukradnúť. Hovorkyňa tiež zdôrazňuje, že hliadky dopravnej polície nebudú ani počas Silvestra tolerovať jazdu vodičov pod vplyvom alkoholu alebo iných návykových látok.