KORČOK S MATOVIČOVCAMI VYTREL PODLAHU!
01 | 05 | 2024 I Diana Zaťková

Farizej, falošník, kariérista a chrapúň! Takto označili predstavitelia hnutia Slovensko neúspešného kandidáta na prezidenta Ivana Korčoka v reakcii na jeho utorkové vyhlásenie. Ten proklamoval, že podporí v júnových eurovoľbách strany, ktoré ho podporovali v prezidentskej kandidatúre. Na Matovičovo Slovensko však akosi pozabudol. A na túto politickú zradu reaguje aj bývalý člen OĽaNO, dnes podpredseda Aliancie, György Gyimesi...

Ivan Korčok podporí v júnových eurovoľbách strany, ktoré ho podporovali v prezidentskej kandidatúre a aktívne mu v nej pomáhali. Ide o Progresívne Slovensko (PS), KDH, SaS a mimoparlamentných Demokratov. A kde je Matovičovo Slovensko? Veď sme videli, akú antikampaň proti Pellegrinimu viedol sám Matovič pred druhým kolom, dokonca v čase moratória. To sa nepočíta?

"Môže sa hanbiť! Potvrdilo sa, aký je Ivan Korčok farizej, išlo to z neho už pred voľbami. Igor Matovič a hnutie mu bolo dobré iba pred voľbami, keď mu išlo o každý hlas. Taký istý farizej a falošník by bol tento kariérista aj keby sa stal prezidentom," otvárajú sa oči exposlancovi za OĽaNO Milanovi Kuriakovi.

viac v článku:

Matovičovci si podali Korčoka: TEN FARIZEJ A FALOŠNÍK NÁM NAPĽUL DO OČÍ! CHRAPÚŇ JEDEN!
Môže sa hanbiť! Potvrdilo sa, aký je Ivan Korčok farizej, falošník a kariérista! Išlo to z neho už pred voľbami... Neúspešný prezidentský kandidát Ivan Korčok podporí v júnových eurovoľbách strany, ktoré ho podporovali v prezidentskej kandidatúre a... Čítať ďalej
30 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

"Aj v politike… sa niekedy idete zodrať pre človeka, ktorý vám za odmenu napľuje do očí. POZOR! Chrapúni všade prítomní," dodal ku Kuriakovmu hodnoteniu neúspešného kandidáta na prezidenta Korčoka svoj vlastný postreh aj sám Matovič.

POLITICKÁ ZRADA!

Túto nespravodlivosť si všimol aj odídenec od Matoviča, kedysi priateľ, dnes politický rival György Gyimesi.

"O Ivanovi Korčokovi sme od prezidentských volieb veľa nepočuli. Očividne odvtedy v dolároch prepočítavajú, čo je lepšie: založiť vlastnú stranu alebo vstúpiť do nejakej liberálno - progresívnej ministrany. Včera sa zasa vyjadril, že vo voľbách do EP podporuje kandidátov Progresívneho Slovenska, SaS, KDH a Demokratov, teda kandidátov strán, ktoré mu pomáhali v prezidentskej kampani," začal zostra o budúcnosti Korčoka Gyimesi.

Z tohto tvrdenia sa dá podľa neho vyčítať niekoľko vecí. "Na jednej strane sa ešte stále necháva prosiť, nerozhodol sa ako ďalej, alebo to hrá na viacero strán ako to dievča na prvom plese. Na druhej strane znovu raz dokázal svoje “ľudské kvality”. A to tým, že napriek skúsenostiam kariérneho diplomata bol schopný s Matovičovcami verejne vytrieť podlahu keď ich vynechal z okruhu svojich podporovateľov, aj keď, priznajme si, do poslednej chvíle obludne ohovárali zvoleného prezidenta a Korčokovi “držali chrbát”," rýpol si politik aj do svojho materského hnutia.

György Gyimesi/TASR | György Gyimesi

Igor to teraz mohol zažiť na vlastnej koži. Druhýkrát!

A ďalej vysvetľuje: "Aby sme si rozumeli. Neobhajujem hnutie Slovensko, keďže stojíme na opačnej strane barikády. Skôr som cítil nutnosť ozvať sa z dôvodu nečestného konania kandidáta na prezidenta. …tak ako to kedysi mali vo zvyku džentlmeni."

"Od Korčoka sme počas jeho kariéry viackrát videli, ako sa obracia proti vlastným, v súvislosti s vojnou nešetrí ľudské životy. Čo už? Muž s povahou služobníka je už raz taký! Igor to teraz mohol zažiť na vlastnej koži. Druhýkrát!"

Zároveň Gyimesi apeluje na Slovákov. "Keď sa progresívci pokúšajú privlastniť si prívlastok slušný a pritom by najradšej zmyli konzervatívnych ľudí z povrchu zeme, uvedomme si, že ide len o manipuláciu a podvod! Slušnosť a česť si naopak vyžadujú, aby som na tieto pokusy prezidentského kandidáta na dôchodku upozorňoval!"

ČAPUTOVÁ OPÄŤ AROGANTNE ROZDELILA SPOLOČNOSŤ (FOTO)
Dosluhujúca prezidentka Zuzana Čaputová znovu arogantne rozdelila spoločnosť v téme, v ktorej ju mohla elegantne spojiť! Skonštatoval to historik a politický analytik Eduard Chmelár. Hlava štátu sa podľa neho evidentne rozhodla do posledného dychu... Čítať ďalej
01 | 05 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik