Bude mať Slovensko nové "pútnické miesto"? Ašpiruje na to Spišiakov plot
29 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

V sobotu, 27. apríla mal poslanec NR SR Jaroslav Spišiak (PS) autonehodu a uviedol aj "dôveryhodný" dôvod, vraj ho "oslepilo slnko". V médiách však tichúčko. Žiadne analýzy odborníkov, žiadne pretriasačky, len strohá informácia, v ktorej sa aj samotný  progresívec vyjadruje ironicky k podobnej udalosti jeho kolegu.

Vyjadrenie Spišiaka

„A čo sa vlastne stalo? Oslepilo ma slnko, a keď som sklopil clonu nad hlavou, vysypali sa z nej rôzne papieriky, ktoré si tam zvyknem ukladať. Rozhodený a oslepený som včas nezareagoval na zákrutu a narazil som do plota. Aj po mnohých rokoch šoférovania je toto pre mňa ponaučenie, na akých, na prvý pohľad možno maličkostiach, pri šoférovaní záleží. Treba nosiť slnečné okuliare, a hlavne nič si v aute neodkladať tak, aby to počas jazdy odrazu na vás vypadlo…,“ napísal Spišiak.

Všimol si aj Richard Glück (Smer-SSD)

Veď po tom, ako Andrej Danko v januári narazil do semaforu internety progresívcov priam vybuchli rôznymi článkami podávajúcim jeho priestupok takmer ako zločin, nehovoriac o meme obrázkoch, či karikatúrach. Alebo sa aj pri „Spišiakovom plote“ chodia ľudia fotiť, ako to robili pri Dankovom semafore?

Do Danka a jeho januárovej nehody si rypol aj Jaroslav Spišiak. Zdôraznil, že ostal na mieste nehody a zavolal policajtov. Tí u neho vykonali dychovú skúšku s výsledkom nula promile. „Tak by to mal riešiť každý vodič či vodička, ktorým sa stane takáto nepríjemná udalosť."

Richard Glück za hlavný dôvod považuje dvojaký meter médíi.

27. apríla bolo v kalendári úplnou náhodou Jaroslava. A jeden Jaroslav, konkrétne Spišiak z Progresívneho Slovenska, svoj veľký deň údajne prespal. Avšak za volantom. Nikto sa nepýta, či pán Spišiak náhodou neoslavoval svoje meniny,”zamýšľa sa Glück nie celkom veriac vysvetleniu o oslepení slnkom.

„O tomto Spišiakovom „zaparkovaní” je v našich progresívnych médiách ohlušujúce ticho. Taký Andrej Danko podobné šťastie nemal a mainstream urobil z jedného semaforu pútnické miesto” uzatvára Glück.

Pripojili sa aj čiatetlia

SPIŠIAK MAL NEHODU! Bude o nej písať mainstream pol roka?
Aké dôveryhodné, vraj ho "oslepilo slnko" - píše k nehode prominenta Progresívneho Slovenska Jaroslava Spišiaka web plus7dni.pluska.sk. Spišiak si však podľa citovaného webu neodpustil kopanec do iného prominentného účastníka dnes už legendárnej... Čítať ďalej
28 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik