POZOR Z trhu sťahujú ďalší NEBEZPEČNÝ výrobok! Hrozia VÁŽNE zdravotné PROBLÉMY 
27 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Hrozia vážne zdravotné problémy! Ďalší nebezpečný výrobok sťahujú z trhu. Tentokrát ide o športový produkt, preto by mali milovníci športu spozornieť.

 

Slovenská obchodná inšpekcia (SOI) informovala o nebezpečnom športovom výrobku, ktorý podľa nej predstavuje riziko ohrozenia zdravia. Ide o sadu chráničov zápästia, dlane, kolena a lakťa čiernej farby, Spokey SHIELD, model 922154 pôvodom z Číny, informuje portál regiony.sk.

Súprava je zabalená v čiernom sieťovanom vrecku, ktoré je na spodnej strane stiahnuté šnúrkou. Výrobok má však vadu, ktorá môže spôsobiť riziko zlomenín alebo iných podobných poranení.

Zdroj: SOI.sk

Zdroj: SOI.sk

„Z dôvodu nedostatočnej účinnosti uchytenia chráničov môže dôjsť k ich úplnému stiahnutiu z nôh a rúk, čo môže mať za následok ohrozenie bezpečnosti a zdravia ich používateľa. Chrániče lakťa súčasne neposkytujú ani požadovanú úroveň ochrany proti nárazu,“ informovala SOI.

Nebezpečné chrániče preto stiahli z predaja. Ak ste si výrobok kúpili, máte nárok na vrátenie peňazí. „Slovenská obchodná inšpekcia odporúča spotrebiteľom, ak si tento výrobok zakúpili, aby ho vo vlastnom záujme prestali používať,“ dodáva Slovenská obchodná inšpekcia.

Tínedžera zasiahlo na ŽELEZNIČNEJ TRATI vysoké napätie! Skončil v umelom spánku
Po zásahu dokonca vypadla v širšom okolí elektrina! Chlapec (14) sa hral pri železničnej trati v Malackách. Vo večerných hodinách vyliezol na jeden z odstavených nákladných vagónov, kde ho zasiahlo vysoké napätie, informujú noviny.sk. Podľa... Čítať ďalej
27 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik