Čaputová a tí jej progresívni pseudoumelci sa zase už raz HISTORICKY ZHOVADILI!
27 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Pamätám si, ako kedysi slávni speváci a herci organizovali benefičné zbierky na hladujúce deti v Afrike. Od tých by si mali brať príklad tie naše pseudocelebritky. Skonštatoval to na sociálnej sieti podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha v reakcii na piatkové odovzdávanie cien Slnko v sieti. A dostatočne svoj status aj, ako vždy, okorenil. Prinášame vám ho celý.

Ale nie. Dnešné provinčné trdlá, ktoré sa hrajú na veľké osobnosti, majú na háku hladomor v Sudáne či desaťtisíce mŕtvych detí v Gaze. Namiesto toho trápne spolitizujú ešte aj odovzdanie cien Slnko v sieti a premenia apolitickú kultúrnu udalosť na nenávistný míting Progresívneho Slovenska.

Spoločne si tam včera poplakali s Čaputovou, kopli si do vlády a oháňali sa slobodou, akoby im niekto bránil šíriť tie ich progresívne zvrátenosti. Akosi zabudli na to, že slobodu chcú mať nielen oni, ale aj milióny Slovákov, ktorí od RTVS očakávajú vyváženosť, nezávislosť a podporu národného umenia. A vo voľbách demokraticky rozhodli.

Ale toto sú oni. Nikoho iného nevidia, len seba a svoju liberálnu bublinku. Kompletne odtrhnutí od reality na Slovensku. 

Pozerajú zvrchu na slovenský národ, veď oni sú strašne západní a americkí a dúhoví a globalistickí. Na Západe na nich zvysoka kašľú, tak si svoje komplexy vybíjajú na Slovákoch. 

Najlepší sú v tomto títo dnešní herci. Dávno sú preč časy Machatu, Dibarboru či Krónera. To boli skutočné osobnosti. Dnes je takýchto umelcov ako šafranu. Dnešný herec dostane rolu Winstona Churchilla, naučí sa desať viet a už sa cíti ako najväčší odborník na politiku, hotový druhý Churchill.

A potom chodí vrieskať na námestia na mítingy PS ako nejaký pavian, aby ukázal, aký je strašný mudrc, lebo však má naučených tých desať viet od Churchilla a vie ich predniesť afektovanejšie než všetci ostatní, bravó! Pochopte, vy pozeri, čo ste tam po nás včera politicky bliakali, že vaše prázdne preafektované rečičky nenahradia vzdelanie ani morálku. Čo tam, preboha, mudrujete?

Prestaňte sa nad ľudí vyvyšovať, pretože ak niečím vyčnievate, tak iba svojou konformitou, stádovitosťou a nenávisťou ku všetkému slovenskému. 

Keby včera na odovzdávaní cien vystúpil skutočný štátnik, tak by ich zahriakol, nech prestanú politikárčiť ako v krčme po šiestom poldeci a nech neurážajú polovicu národa, ktorá nie je zvedavá na ich politické postoje. Štátnik by im odkázal, nech sa venujú kultúre a nech na pôde RTVS nevnucujú svoj politický názor iným, lebo tým len potvrdzujú, že RTVS je iba spolitizovaná bašta slniečkarov, ktorá vyhlásila vojnu Slovensku.

Štátnik by im odporučil, aby využili to, že ich ľudia poznajú, radšej na výzvy k mieru a k pomoci chudobným ľuďom. Skrátka, štátnik by ich upratal na dve doby.

Na tom ich včerajšom PS-kárskom mítingu však nesedel štátnik. Ale Čaputová. Taký istý gýč ako tí, čo tam politizovali a tárali na pódiu. A tak sa neriešila ani kultúra, ani hladomor v Sudáne, ani deti v Gaze - namiesto toho si herci spoločne poplakali nad ťažkým údelom papalášky Čaputovej, ktorá zarába pätnástku mesačne. Až mi slza vyhrkla.

A potom sa čudujú, že týchto dúhových komediantov neberie už nikto vážne.

RTVS MÁ ĎALŠÍ VEĽKÝ PROBLÉM!
To čo je? Takto reagovali včera večer mnohí Slováci, ktorí nabrali odvahu a chuť pokaziť si piatkový večer a sledovali na Jednotke RTVS priamy prenos z dekadentného bašavelu liberálnej smotánky pod názvom Slnko v sieti. Skonštatoval to politológ a... Čítať ďalej
27 | 04 | 2024 | Róbert Švec

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik