Taraba ostro HYSTERICKEJ OPOZÍCII: Meníte témy tak často, ako vietor smer
13 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

Bezduchá slovenská opozícia nevie nič iné, len obyvateľstvo stále niečim strašiť! Hoci opozícia rada tvrdí, že súčasná vláda pracuje s emóciou strachu, podpredseda vlády a minister životného prostredia Tomáš Taraba (SNS / Život-NS) si myslíí, že je to práve slovenská opozícia, kto nevie nič iné len stále niečím strašiť. Na Facebooku v statuse toto tvrdenie rozvinul cez niekoľko prípadov, cez ktoré opozícia bojuje proti vláde strachom občanov.

Taraba hovorí o hystérii opozicie, ktorá neutícha ani pol roka po voľbách. Najskôr sa jej nepáčilo konanie ministra vnútra, hoci jeho správnosť potvrdzujú súdy, potom sa zastávali Úradu špeciálnej prokuratúry, ktorého zrušenie odobril aj Ústavný súd; potom sme boli hrozbou pre Ukrajinu a keď tu zasadala ukrajinská vláda spoločne s tou našou, tak prichádzajú na rad eurofondy.

Čurillovci

„Keď Matúš Šutaj Eštok vyhodil čurillovcov, opozícia tvrdila, že je to porušenie práva. Nakoniec súdy rozhodli, že Šutaj Eštok konal pri všetkých čurillovcoch zákonne,“tvrdí Taraba.

Naposledy Krajský súd Bratislava v prípade Pavla Ďurku potvrdil rozhodnutie prvostupňového súdu. „Odvolací súd sa stotožnil so záverom súdu prvej inštancie, že vyhovením návrhu žalobcu v danej veci by došlo k neprípustnému zásahu do kompetencií iného orgánu verejnej moci a táto skutočnosť bráni nariadeniu požadovaného neodkladného opatrenia," podotklo ministerstvo s tým, že bude od žalobcov v oprávnených prípadoch žiadať späť vyplatené mzdové nároky.

MINISTERSTVO VNÚTRA - ČURILLOVCI 8:0! Čo na to bývalý mainstream? ČUŠIA, AKO VOŠ POD CHRASTOU!
Pravda o deštrukcii práva počas vlád Matoviča, Hegera a Ódora postupne vychádza na povrch! Ďalší dôkaz o tom, že hejty zo strany novinárov boli neopodstatnené priniesol minister Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD). Ten na sociálnej sieti upozorňuje na... Čítať ďalej
06 | 04 | 2024 | Eka Balašková

ÚŠP

„Opozícia preto rýchlo zmenila tému a začala vykrikovať pre zmenu, že ak zrušíme Lipšicovu prokuratúru, tak to bude protiústavné. Ústavný súd rozhodol, že zrušenie Lipšicovej hračky bolo plne v súlade s Ústavou,“pokračuje minister.

Ústavný súd ešte 29. februára prijal návrhy prezidentky SR Zuzany Čaputovej a opozičných strán na posúdenie ústavnosti novely trestných kódexov na ďalšie konanie. Návrhom na pozastavenie účinnosti vo zvyšnej časti vrátane rušenia Úradu špeciálnej prokuratúry (ÚŠP) súd nevyhovel.

Hrozba pre krajinu

„Tak hysterická slovenská opozícia rýchlo zmenila tému a u Fialu si vybavila, nech uráža Slovensko a hovorí o Slovensku ako o bezpečnostnej hrozbe. Tieto táraniny skončili po štvrtku, keď samotná ukrajinská vláda prišla na Slovensko a podpísala množstvo dohôd a ocenila slovenskú vládu,“ píše politik.

Spoločné rokovanie vlád Slovenska a Ukrajiny sa konalo v Michalovciach 11. apríla a prinieslo množstvo dohôd. Okrem cezhraničnej spolupráce aj cestovnú mapu, či prípravu spoločného podnikateľského fóra, ktoré sa uskutoční na jeseň.

Fico sa rozohnil: TOTO ŠIMEČKOVI NEBUDEM AKCEPTOVAŤ! Vláda tvrdo zasiahne (VIDEO)
Ako jediní, idú slovenskí opoziční europoslanci proti vlastnej krajine! To ešte nikto nikdy nevidel. Premiér Robert Fico (Smer-SSD) to povedal v diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy. Privítal by, keby bol Peter Pellegrini ako prezident... Čítať ďalej
13 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Eurofondy

„Tak hysterická slovenská opozícia rýchlo mení opäť tému a hovorí dnes, že prídeme o eurofondy. Áno, nepochybujem, že nič iné Progresívne Slovensko nerobí, len chodí lobovať za týmto účelom, ale dnes je očividné a zrejmé, že neexistuje jediný na to dôvod, pretože všetky zmeny, ktoré robíme sú plne v súlade s európskou legislatívou a ide o zúfalú predvolebnú kampaň slovenskej opozície pred eurovoľbami,“ uzatvára Tomáš Taraba.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik