MARKÍZA? OBYČAJNÁ ŽUMPA! Skončí po Dibákovej aj Kovačič? (VIDEO)
13 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

Kovačič z Markízy narieka, že mu nikto nechce chodiť do jeho relácie Na telo. Ja tomu tlieskam a dúfam, že tieto propagandistické televízie padnú na hubu čo najskôr. Skonštatoval to Milan Mazurek (Republika) na sociálnej sieti. Myslí si, že po Krescanko Dibákovej ďalší na rade, komu zrušia politickú reláciu, by mohol byť Michal Kovačič z Markízy. Predseda hnutia Republika by sa pri jeho spôsobe vedenia diskusie vôbec nečudoval. Konštatoval to vo videu, ktoré zverejnil na Facebooku.

„Kovačič z Markízy narieka, že mu nik nechce chodiť do jeho propagandistických diskusií a bojí sa, že dopadne úplne rovnako, ako Dibáková z JOJky, ktorú prepustili a jej reláciu zrušili,“ hovorí Mazurek vo videu a dodáva – konečne!

A to jeho „konečne“ patrí politikom, ktorí podľa neho už dávno mali začať ignorovať to, čomu Mazurek hovorí „nechutná propagandistická žumpa“.

„Načo sú Kovačičovi v relácii nejakí hostia, veď on za nich povie všetko sám. O to viac, keď sú to nejakí konzervatívni, vlasteneckí politici, tak jediný účel tej debaty je – ponížiť ich, klamať o nich, pripraviť si účelové zostrihy, nedať im možnosť vystupovať, jednoducho skákať im do reči, veď to je odporný agitátor,“myslí si Milan Mazurek s tým, že slovenské diskusné relácie nestoja absolútne za nič.

Za odchodom Krescanko Dibákovej nie je IBA únava. Televízia JOJ sa vyjadrila
Z televízie JOJ odchádza dlhoročná moderátorka Jana Krescanko Dibáková. Svoj odchod oznámila na sociálnej sieti s tým, že si veľmi potrebuje oddýchnuť. K jej odchodu sa vyjadrila aj televízia JOJ a nie je za ním IBA únava. "Vo štvrtok, tak trochu... Čítať ďalej
07 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Tie podľa neho nepotrebujeme, pretože je to podľa neho žumpa a moderátori sa nemôžu nazývať novinármi.

„Sú to jednoducho odporní propagandisti a čím skôr ich porazíme, tým skôr tieto médiá zaniknú. Čím skôr sa ich vplyv rozplynie, tým skôr sa môžeme vyrovnať s hrozbami, ako sú Progresívne Slovensko, SaSka a ďalšie politické strany, ktoré by chceli rozložiť všetky štandardné tradičné hodnoty,“ hovorí Mazurek, podľa ktorého je dôležité zotrvať v tomto rozhodnutí. Do Markízy by podľa neho nemal vkročiť ani jeden minister a poraziť ju. Len tak sa dá zbaviť propagandistického vplyvu na ľudí.

Mazurek tak reaguje na piatkové rozhodnutie koalície neposkytovať informácie TV Markíza. Tomu okrem iného predchádzal konflikt Tomáša Tarabu s redaktorkou tejto televízie Tőrőkovou.

RÝCHLA SPRÁVA! KOALÍCIA SA DOHODLA, že nebude odpovedať na otázky TEJTO televízie
Vládna koalícia sa dohodla, že nebude odpovedať na otázky televízie Markíza a nebude chodiť do jej diskusných relácií. "Uviedol to minister životného prostredia Tomáš Taraba na tlačovej besede o dekarbonizácií priemyslu po tom, čo sa ho chcel... Čítať ďalej
12 | 04 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik