ŠOK po priamom prenose Markízy: Vyhlasili víťaza… Ale zrazu je všetko inak! Toto je REAKCIA televízie
10 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Zuzana zostala veľmi sklamaná. V Teleráne, ktoré pravidelne vysiela naživo TV Markíza, mala vyhrať prenájom karavanu. Namiesto toho jej zostali len slzy pre plač. Televízia reaguje.

 

Veľké sklamanie zažila diváčka TV Markíza. V relácii Teleráno mala Zuzana približne pred dvomi týždňami vyhrať v priamom prenose. Výhra bola prenájom karavanu. Z výhry sa zo začiatku neskutočne tešila, opisuje situáciu portál regiony.sk.

Oklamaná výherkyňa: Po radosti nastal šok

Po dvoch týždňoch ju televízia mala kontaktovať. Oznámili jej, že síce podľa toho, čo odvysielali, vyhrala prenájom karavanu zdarma, ale, žiaľ, výherca mal byť len jeden a nie dvaja. Zuzana mala tú smolu, že prvého v relácii Teleráno uviedli istého pána. Výhra teda podľa nich patrí iba jemu.

Zuzane mali ako kompenzáciu poslať model ich karavanu. “Tak ten si teda môžu nechať, keďže to by som len pri každom pohľade na karavan spomínala, ako nás oklamali a to v priamom prenose Telerána,” uviedla sklamaná diváčka na sociálnej sieti.

Dag Daniš: Progresívne straty sú oveľa väčšie, ako si sami pripúšťajú
"Ďalšie voľby potvrdili, že tábor s vlajkou "anti-Fico" stratil väčšinu, ktorú mával v prezidentských voľbách istú desať rokov (od roku 2014)." Píše na sociálnej sieti komentátor Dag Daniš. Nie, neľakajte sa, nejde o ďalší z návratových... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Podľa nej mala nárok na výhru aj ona. “Je mi naozaj úplne jedno, kto z nich urobil chybu, ale právo na výhru sme mali obaja, keďže nás uviedli ako výhercov. To, že niekto v Markíze urobil chybu, to si mali riešiť medzi sebou,” napísala rozhorčene.

Na záver svojho príspevku podotýka, ako ju tento krok televízie sklamal. “Je mi to naozaj veľmi, veľmi ľúto, že takto klamú ľudí. Tak, ako sme sa tešili, hlavne ja, keďže je to doslova môj život (cestovanie autom), tak teraz som tak smutná a naozaj to predýchavám celý deň,” dodala diváčka.

Televízia reaguje, priznáva chybu

Portál v tejto súvislosti kontaktovali priamo TV Markíza. Podľa vyjadrenia, ktoré poskytli, sa s diváčkou už dohodli. To, aká to bola dohoda, nám neprezradili.

 Pri vyhlasovaní výsledkov súťaže o prenájom karavanu v relácii Teleráno došlo k pochybeniu a oznámené boli mená dvoch výhercov namiesto jedného. Vzniknutá situácia nás mrzí, dotknutá diváčka však medzičasom prijala naše ospravedlnenie a dohodli sme sa s ňou na kompenzácii. Do budúcna sme prijali opatrenia, ktoré by mali podobným omylom zamedziť,” uviedol pre Regióny.sk PR manažér Markízy – Lukáš Kočišek.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

OTVORENÝ LIST občanov Českej republiky Ficovi: SME S VAMI!
Devätnásť tisíc podpísaných. Proti Fialovi. Teraz to má v rukách Fico! Jindřich Rajchl (PRO) v utorok slovenskému predsedovi vlády Robertovi Ficovi (SMER-SD) odovzdal otvorený list občanov Českej republiky, ktorý vyjadroval ich nesúhlas so... Čítať ďalej
10 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik