PELLEGRINI KORČOKA ROZBIL AKO VAJCE NA VANDROVKE
03 | 04 | 2024 I Ivan Mihale

Podpredseda parlamentu zhodnotil záverečný duel kandidátov na prezidenta absolútne jasne. Najviac sa mu páčil úvod, keď Korčok hovoril, že Pellegrini je v panike. Ibaže dnes ohlásila Pellemu podporu celá vládna koalícia, ďalej zakladatelia KDH, Ján Kubiš a dokonca aj Sme rodina. Podporujú ho taktiež športovci aj maďarská menšina.

"Záverečná prezidentská debata na RTVS naplno celému Slovensku ukázala, že Korčok je vojna. Matovičovský chaos. A ešte aj strašný polepetko 🤦

1. Najviac sa mi páčil úvod, keď Korčok hovoril, že Pellegrini je v panike. Ja len, že iba dnes ohlásila Pellemu podporu celá vládna koalícia, ďalej zakladatelia KDH, Ján Kubiš a dokonca aj Sme rodina.

2. A Korčok sa tvári, že sme to my, kto je v panike. Však mu až kútikmi šklbalo, aký je izolovaný. Aj harrypotterovské brýlky sa mu rosili, aký bol nervný.

3. Od chvíle, keď mu v debate Pellegrini pripomenul, ako zatvorili pamätník SNP, lebo sa báli ľudí, bol Korčok kompletne vykoľajený. To bolo K.O. v priamom prenose.

4. Korčok priznal, že pamätník zavreli, lebo ľudia vraj majú "navreté žily", čím vyurážal všetkých vlastencov a antifašistov na Slovensku. Hanba!

5. A vzápätí ešte aj čarovne breptol, čím potvrdil celú svoju životnú filozofiu - povedal, že "my tých ľudí neznášame" (chcel povedať nezvážame). Ten brept sadol ako zadok na šerbel.

6. Korčok dokonca obhajoval žlčovité a vulgárne protivládne transparenty svojich voličov na námestiach - áno, on sa otvorene prihlásil k nenávisti.

7. Dnes Korčok odhodil masku a predviedol sa presne taký, akého ho roky poznáme - elitársky, arogantný, naboptnalý mizantrop, ktorý pohŕda bežnými Slovákmi... Snob!

8. A ešte mal tú drzosť hovoriť o sebe ako o vlastencovi a vraj sa jeho ultras na námestiach hlási k štátnej vlajke - no jasné, však na námestiach im tam vejú dúhové a európske vlajky, oni totiž Slovensko nenávidia.

9. Korčok dnes spľasol ako bublina z bublifuku. Jančkárová sa ho trápne snažila zachraňovať, dokonca ako náruživá fanynka vzrušene kričala "pán Korčok, toto je nahrávka na smeč" - a hoplá, nepomohlo.

10. V debate sa jasne ukázalo, že Korčok je vlastne mentálne stále iba radový Matovičov minister, ktorý tam trápne obhajoval tri roky temna, za ktoré je spoluzodpovedný. Hrozné čosi.

11. A dokonca šíril aj čisté klamstvá. O Dannym Kollárovi vyhlásil, že je "medzinárodné hľadaný zločinec", pričom Dannyho Kollára žiaden súd za žiaden zločin neodsúdil.

12. Jeho iba Lipšicovo gestapo prenasledovalo za názory a vydali naňho zatykač. A Korčok, namiesto toho, aby sa zastal slobody slova, tieto fašistické praktiky schvaľoval.

13. Korčok sa nevedel ospravedlniť ani len za očividnú lož, keď tvrdil, že Pellegrini o ňom vytvoril falošnú stránku - nielenže je luhár, ale aj zbabelec.

14. Na záver Korčok iba potvrdil, čo sme všetci vedeli - prihlásil sa k vojne a k nenávisti voči Rusku. Chce nás zatiahnuť do vojny a poslal by na front aj našich vojakov.

15. Ak by sa Korčok stal prezidentom, urobí všetko pre to, aby poslal naše deti na front, aby umierali vo vojne proti Rusku - preboha, musíme toho maniaka zastaviť.

Pellegrini dnes Korčoka rozbil ako Vajce na vandrovke a ja dúfam, že ho rovnako rozbije aj vo voľbách.

Volíme Pellegriniho! Korčok nesmie prejsť. No pasarán!" Napísal Ľuboš Blaha na sociálnej sieti Telegram.

Draxler apeluje na Harabinových voličov: CHCETE MAŤ TOTO V PALÁCI?
Aj politik Juraj Draxler je presvedčený, ž v nadchádzajúcom druhom kole prezidentských volieb ide skutočne o veľa. Aj preto vyzval voličov Štefana Harabina k rozvážnemu rozhodnutiu, čo urobia v sobotu. Draxler pripomína Korčokovu podporu... Čítať ďalej
03 | 04 | 2024 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik