Naď zaútočil na Milana Uhríka. Ten mu nič nedaroval!
02 | 04 | 2024 I Gabriela Fedičová

Jaroslav Naď (Demokrati) na sociálnej sieti doslova zaútočil na Milana Uhríka (Republika). Ten mu ale nič nedaroval a tvrdí, že Naďove obvinania prichádzajú bez akýchkoľvek zverejnených dôkazov. Uhrík vie, že Naďovcom a progresívcom sa páči vypínanie, ale jedným dychom dodáva: "...lenže vidíte, dnes sú tie alternatívne médiá čítanejšie ako ten váš celý prehnitý mainstream."

Uhrík sa vyjadril na sociálnej sieti k útoku Jaroslava Naďa. Jeho vyjadrenie preberáme v plnom znení

Dnes dohrmela na Slovensko správa, že vraj Uhrík a ďalší vlasteneckí europoslanci z nemeckej AfD, Francúzska, atď. sú vraj podporovaní Ruskom. A viete prečo? Lebo novinári, ktorí sú údajne proruskí, zverejnili s nami rozhovor na youtubovom kanáli... Proste vážna vec.

Samozrejme, tieto obvinenia prišli bez akýkoľvek zverejnených dôkazov. Česká kontrarozviedka ovládaná progresívnou vládou Fialu to vyhlásila s opretím sa vraj o nejaké podklady od ukrajinských tajných služieb.

Tak či onak, sú to absolútne nezmysly, a rozhodne nie sme pod žiadnym ruským vplyvom, a ani nám Putin nenosí na žiguláku ruble v taške. Ono viete, na to, aby sme pochopili, že mier je lepší ako vojna nás nemusí nikto platiť. Je to vecou zdravého rozumu. Skôr sa pýtam, že kto platí tých, ktorí chcú a propagujú vojnu? A nie sme v týchto otázkach sami. Rovnakú otázku si kladie aj môj dobrý známy, nemecký poslanec Petr Bystroň, ktorý kandiduje do europarlamentu za AfD:

Viete, zdá sa mi morbídne smiešne, že o „zradcoch“ tu teraz vykrikuje Matovič, ktorý s Hegerom úplne vybrakovali slovenskú armádu. Alebo europoslanec Pollák, ktorý v Europarlamente predkladal protislovenské uznesenie, kde označil Slovensko za krajinu s „históriou kriminálnych zločinov“.

Najviac ma však baví Naď. Pán Naď, ak je zverejnenie môjho rozhovoru pre údajne proruský youtubový kanál znakom toho, že som „kôň Ruska v Európe“, tak čo ste potom Vy, keď Váš GLOBSEC bol platený priamo z federálneho rozpočtu USA? Veď vy musíte byť priamo americký trubadúr!

Kvôli jednému youtubovému kanálu trepete o ruskej sieti, pritom na Slovensku máme médiá priamo vlastnené Američanmi, či tzv. „investigatívnych novinárov“ financovaných priamo z amerického štátneho rozpočtu.

Ja viem, že toto sa vám progresívcom páči. Vypínať každého, kto čo i len naznačí, že vojna by mala skončiť. Lebo vy chcete vojnu! A progresívna česká vláda robí teraz vlastne to, čo robila Naďova a Hegerova vláda, keď bez zverejnenia akýchkoľvek dôkazov vypínala tzv. „proruské médiá“ na Slovensku. 

Lenže vidíte, dnes sú tie alternatívne médiá čítanejšie ako ten váš celý prehnitý mainstream. Pravda si cestu nájde! A pevne verím, že si ju nájde aj v eurovoľbách, že ľudia budú voliť strany, ktoré hlásajú mier, a nie militantných jastrabov, ktorí chcú ešte väčšiu vojnu. Lebo zmena musí prísť!

Hnutie REPUBLIKA spolu s vlastencami z celej Európy je za mier, spoluprácu a prosperitu. Držte s nami!

VIDEO:

Naď na sociálnej sieti tvrdí, že: ČESKÁ KONTRAROZVIEDKA A MEDZINÁRODNÍ INVESTIGATÍVNI NOVINÁRI ZISTILI, KOHO PODPORUJÚ RUSI Z EURÓPSKYCH POLITIKOV AKO SVOJE POSLUŠNÉ KONE

Medzi Slovákmi majú byť Ján Čarnogurský, Erik Kaliňák, Milan Uhrík, Miroslav Radačovský

"Ešte raz pripomínam, že som na to upozorňoval UŽ PRED ROKOM. A preto s celou vážnosťou hovorím, že tento zoznam nie je kompletný a ten systém je oveľa oveľa komplexnejší…Fuj, odpornosť neskutočná toto!" Nevydržal Naď bez expresívneho vyjadrenia.

Facebook / Jaroslav Naď Demokrati 2023

Necháme si šiesteho apríla vziať štát?
Známa právnička Judita Laššáková a umelec Marek Ťapák uverejnili na sociálnej sieti video, ktoré je emotívnou, no zároveň hlboko racionálnou pozvánkou k voľbám. Najskôr však ponúkame niekoľko komentárov z diskusie pod ním. Podpis Ferko... Čítať ďalej
02 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik