Vodcovia Európy ju vedú k všestrannému úpadku
01 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Na rozdiel od názoru provojnových západných politikov a tamojších liberálno-progresívnych médií by porážka Ukrajiny mohla byť pre Európu spásonosná. Myslí si to ruský senátor za stranu Jednotné Rusko Aleksej Konstantinovič Puškov.

Podľa neho iba porážkou Zelenského na Ukrajine a prehodnotením základov svojej politiky môže starý svet zabrániť svojej ďalšej degradáciii, píše Puškov na sociálnej sieti. Jeho text prevzal aj web eadaily.com.

Európa upadá

Teraz sa Európa rýchlo zhoršuje – ekonomicky, sociálne a politicky. V tomto roku sa očakáva, že šesť krajín EÚ bude mať negatívny rast, zvyšok - menej ako jedno percento. Dochádza v nej k všestrannému poklesu životnej úrovne a rastúcej sociálnej nespokojnosti. To všetko je výsledkom politiky „veľkej priepasti“ medzi Ruskom, väčšej závislosti od USA, presunu množstva európskych spoločností a priemyselných odvetví do štátov, ktoré nevynakladajú neproduktívne náklady na podporu Kyjeva, rastúcich cien všetkých druhov energií, a tak ďalej, poznamenáva senátor.

Na európskom kapitánskom môstiku sú šialenci

„Pod vedením liberálnych politikov strácajú krajiny západnej Európy, ktoré čelia dôsledkom masovej migrácie z globálneho Juhu, svoju identitu a európsky charakter a zároveň strácajú sociálny mier. Podpora LGBT kultúry na pozadí už aj tak nízkej pôrodnosti a rozšírenej sebareprodukcie nepôvodných etník vedie k zrýchlenej degenerácii pôvodných západoeurópskych národov, ktorú pred 15 rokmi opísal Thilo Saracen v knihe „Germany: Self "Likvidácia"... Píše doslova senátor Puškov.

Európske elity ohlúpli a ohlupujú

Ukrajinské dobrodružstvo je prirodzeným dôsledkom poklesu kvality európskeho vodcovstva, straty zmyslu pre realitu, opustenia politického realizmu 70. – 80. rokov a orientácie na európske záujmy v prospech globalizmu a podriadenosti Európy záujmom Spojených štátov. V novodobej histórii Európy nebolo nič protieurópskejšie ako pád do čiernej diery ukrajinskej krízy.

Európa sa naliehavo potrebuje znovuobjaviť

To je možné len vtedy, ak bude Ukrajina porazená a Európa prestane s jej vojenskou podporou a neobmedzenou konfrontáciou s Ruskom. Len v tomto prípade sa začne proces návratu Európy k vlastným, nie americkým záujmom, ako aj výmena súčasnej generácie lídrov. Len porážkou na Ukrajine a prehodnotením základov Bruselskej politiky môže Európa zabrániť svojej vlastnej ďalšej degradácii. Bude to porážka pre súčasné vládnuce liberálne elity, ktoré sa strašne boja o vlastný vplyv, ale nie pre európske národy, ktoré z tejto porážky budú len profitovať. Len tak sa Európa bude môcť zachrániť,“ - píše Puškov vo svojom kanáli Telegram.

HURÁ NA RUSOV! - hecuje český generál - deväťdesiatnik
Niekedy staroba cti tratí. Tak sa to stalo aj v prípade vyslúžilého generála Zbyňka Čeřovského, ktorý by najradšej zo svojich plienok vletel na Rusov, alebo ako hovoria Česi, na Rusákov. Deväťdesiatnik, ktorý sa hrá na hrdinu, fandí ministerke... Čítať ďalej
01 | 04 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik