Harabin objasnil, ako to je s odporúčaním pre jeho voličov, aby dali hlas Pellegrinimu
28 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Už len čosi vyše týždňa Slovensko delí od spoznania mena nového prezidenta. Bude ním Peter Pellegrini? Tretí v poradí, Štefan Harabin sa už počas volebnej noci vyjadril jasne – zvíťaziť musí záujem Slovenska a jeho ľudí a nie záujmy amerického alebo bruselského diktátu a šorošovských mimovládok! Vo štvrtok predpoludním sa však objavilo vyhlásenie, v ktorom údajne Harabin svojim voličom jednoznačne odporúča voliť Petra Pellegriniho. Neskôr sa však Harabin poopravil s tým, že s prvotným vyhlásením jeho tímu nemá nič spoločné.

Víťazom musí byť Slovensko!

V predpoludňajšom vyhlásení sa píše, že v nadväznosti na svoje vyhlásenie z volebnej noci Štefan Harabin odporúča voliť Petra Pellegriniho.

„Sú to moje princípy, ktoré sa dajú porovnať s tým ku ktorým častiam programu sa prihlásil pán Pellegrini. Moje názory poznáte, som konzistentný, názory nemením. Rodina, Spravodlivosť a Miermusia vždy zvíťaziť,“  dozvedeli sme sa z vyhlásenia Štefana Harabina aj s upozornením, aby sme, ako voliči, neverili dezinformáciám.

Harabin sa vyjadril, koho podporí: ZVÍŤAZIŤ MUSÍ SLOVENSKO A NIE BRUSELSKÝ A AMERICKÝ DIKTÁT!
Už v sobotu 6. apríla spozná Slovensko meno svojho nového prezidenta. Zostáva teda ešte 9 dní a boj medzi kandidátmi Petrom Pellegrinim a Ivanom Korčokom sa stupňuje. Kto skončí v Prezidentskom paláci? O tom rozhodnú voliči a rozhodovať bude každý... Čítať ďalej
28 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Harabin podporu poprel

Bývalý minister spravodlivosti Štefan Harabin na svojom telegramovom infokanáli podporu Petrovi Pellegrinimu poprel. Dokonca  zbavil funkcie šéfa svojho volebného tímu Miroslava Jureňu, ktorý o podpore hovoril a naďalej šíri statusy zamerané proti Korčokovmu súperovi v druhom kole prezidentských volieb.

Telegram: Štefan Harabin (infokanál)

Vyjadril sa aj Miroslav Jureňa

Tlačová správa Volebného tímu Štefana Harabina zo dňa 28. 3. 2024 podľa šéfa volebnej kampane Miroslava Jureňu cituje vyjadrenie národného kandidáta na funkciu prezidenta Slovenskej republiky z volebnej noci, dňa 23.marca 2024.
"Osobne som ju konzultoval 26.marca 2024 dopoludnia so Štefanom Harabinom, ktorý nenamietal jej obsah. Odstránená bola veta: „Korčok je naša smrť“," upozorňuje Jureňa, ktorý tiež tvrdí, že pri spoločnom rokovaní bola tretia osoba.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik