Christine Anderson: Existujú presne dve pohlavia- muž a žena
22 | 03 | 2024 I Ivan Mihale

Christine Anderson zastupuje AfD v Európskom parlamente a odvádza mimoriadne dobrú prácu. Najmä počas covidového šialenstva bola hlasným hlasom proti opatreniam, nútenému očkovaniu a mocenským záujmom WHO. Report24 sa stretol s neskrotnou političkou v Štrasburgu a spýtal sa jej na stav koronakrízového procesu – a koľko pohlaví v skutočnosti existuje.

Pre Christine Andersonovú je Európsky parlament "najväčším blázincom na svete". Vo svojom prejave na Medzinárodný deň žien zdôraznila, že existujú len dve pohlavia – a že rodová mánia je najvhodnejšia na to, aby sa ženy stali neviditeľnými. Niektoré vymyslené slová z "rodovo primeraného jazyka", ktoré sa v súčasnosti používajú na opis skutočných žien, považuje za hrozné

Pokiaľ ide o prehodnotenie obdobia Corony, varuje, že to bol pravdepodobne len testovací balón. Snažili sa zistiť, ako ďaleko môžu zájsť s ľuďmi – aby mohli v ďalšej "kríze" postupovať ešte reštriktívnejšie. Strašiaky, ako je čínsky systém sociálneho kreditu, sa chystajú zaviesť. Pritom by sme boli úplne bezohľadní voči ľudským životom, pretože ľudia, ktorí za tým stoja, by presne vedeli, odkiaľ pochádza súčasná nadmerná úmrtnosť.

Pozrite si 9-minútový rozhovor s Christine Anderson na Rumble tu:

Prepis rozhovoru

Existujú presne dve pohlavia: muž a žena.

To som dnes povedala v Parlamente. Samozrejme, že ma podľa toho vypískali, ale toto miesto je tak ideologicky zaslepené. Je šialené, čo sa tu deje. Takže o tom vždy hovorím ako o najväčšom šialenstve na svete. V skutočnosti aj je.

Ale to, čo vidíme v týchto dňoch, je úplne prekročenie hranice. A naozaj musím povedať, že tak ako celé klimatické hnutie už nie je o ochrane prírody a kde sa človek tiež považuje za súčasť prírody, ale je identifikovaný ako nepriateľ prírody, tak dnes už takzvané ženské hnutie nie je o právach žien. Vo svojej podstate je to o nenávisti k mužom a oslave určitým spôsobom. Je to nechutné.

Problém je jednoduchý, myslím, dokonca aj celé toto homosexuálne a lesbické hnutie, áno, aj na to existujú dôvody. Samozrejme, ak má niekto inú sexuálnu orientáciu, potom má, povedala by som, aspoň právo nebyť verejne odsúdený alebo akýmkoľvek spôsobom ohováraný. Ale opäť to úplne prekračuje značku.

Takže, a tu si musíte položiť otázku, to znamená, či sa argumentuje, že homosexuáli a lesbičky by nemali byť diskriminovaní len preto, že sa tak narodili. Dobre, to je platný argument, úplne v poriadku. Ale teraz vezmete argument, že sa tak narodili, a obrátite to úplne na hlavu. A teraz sme v situácii, keď napríklad žena, ktorá sa narodila ako žena a tiež sa identifikuje ako žena, áno, už nemá všetky. Podlieha tejto rodovej norme, že musí byť ženou.

Žena, na druhej strane, ktorá sa narodila ako žena, ale teraz sa identifikuje ako muž, áno, narodila sa tak. To je úplne absurdné. Takže buď mám argument, že ste sa tak narodili, ale potom to platí na celý život. A potom jedného dňa, keď budem mať možno 25 rokov a uvedomím si, blbosť, ak plávam s mužmi, potom vôbec nie som číslo jeden. Takže, ak sa teraz identifikujem ako žena a môžem plávať so ženami, potom som zrazu číslo jedna a prekonávam všetky rekordy. Nie, takto to nefunguje.

A naozaj môžem len povedať, najmä pokiaľ ide o ženský šport, takže tu sú ženy, ktoré celý život pracovali a tvrdo pracovali, aby niečo získali, teraz príde muž a povie, som žena a teraz môžem súťažiť proti tebe a porazím ťa a ty máš jednoducho smolu. Musím úprimne povedať, nie, je mi to naozaj ľúto. Takže ženy s penismi sú muži bez guličiek, prepáčte, tak to je.

Vyrovnávanie sa s koronovým šialenstvom

Neexistuje nič také ako vyrovnať sa s chybami, ktoré sa urobili počas pandémie korony. Zdá sa, že ani oni sa o to nezaujímajú. Vysvetlenie, ktoré na to mám, je jednoduché, celé koronové šialenstvo, to bol testovací balón. Nechali to ísť, aby zistili, ako ďaleko môžeme zájsť, aby sme prinútili ľudí robiť to, čo sme chceli, aby robili. A tento balón bol uvoľnený, a musím povedať, celkom úspešne. Zaujímavé je, že by som tomu nikdy neveril, ale je to tak.

Základné práva boli teda obmedzené. Základné práva sa zrazu stali privilégiami, ktoré môže vláda udeliť alebo odobrať v závislosti od toho, ako sa občan správa alebo či poslúcha alebo neposlúcha. Len sa o to pokúsili. A ponaučenie, skutočné ponaučenie, ktoré z toho teraz vyvodzujú vlády alebo ktokoľvek iný, je v skutočnosti to, kde sa nám nepodarilo presvedčiť občanov, aby urobili to, čo im povieme.

A myslím si, že to je pointa, ktorú z toho chceli dostať. A áno, ak sa na to len pozriete, naozaj sa to scvrkáva na skutočnosť, že strácame našu slobodu, demokraciu a právny štát v rozsahu, ktorý si väčšina ľudí ani nedokáže predstaviť. A korona bol naozaj len malý úryvok, malý aspekt.

Hovoríme tu o klíme, celé klimatické šialenstvo je ďalšou témou. Myslím tým, že certifikáty CO2, to je na perách každého. Prídu. A ak sa pozriete na to, ako sa veci v Číne práve teraz vyvíjajú, môžem len povedať, že sa veľmi pozorne pozerám na tento systém sociálneho kreditu, pretože to je naša budúcnosť, to je to, na čo sa scvrkáva. A nehovoríme o budúcnosti o 30, 40 alebo 50 rokov. Toto je budúcnosť, ktorá sa teraz plánuje a ktorá sa teraz dostáva do zákonodarného zboru a ktorá sa teraz realizuje.

COVID preukaz bol tiež len začiatok, aby si naň ľudia zvykli, musíme niečo ukázať, ak chceme vstúpiť do nejakého obchodu. A to je presne to, čo príde: digitálna identita, ďalšia téma, digitálna mena. Opäť, nie je to sen o budúcnosti, deje sa to teraz. A ako sa hovorí, ak spíte v demokracii, zažijete veľmi, veľmi triezve a desivé prebudenie v totalitnom režime. A to je presne to, na čo sa scvrkáva.

Vedia to už dlho, presne vedia, čo je príčinou tejto náhlej nadmernej úmrtnosti a nechcú to zistiť, pretože to už vedia. Pre mňa je to jediné prijateľné vysvetlenie. A teraz poviem, čo je môj odhad: Áno, samozrejme, je to kvôli tejto injekcii mRNA, ktorú si dali miliardy ľudí, pretože prepadli vládam, farmaceutickým spoločnostiam a skutočne verili, že pozitívne prispievajú k sociálnemu spolužitiu

Všetko, čo môžem povedať, je, že som hrdý, veľmi hrdý člen 18 miliónov ľudí v Nemecku, ktorí povedali "nie", a my sme skutočnou kontrolnou skupinou. A všetkým, ktorí nedostali túto výstrel mRNA, som na to veľmi hrdý. A ako som povedal, sme kontrolnou skupinou a dúfajme, že v najbližších rokoch zistíme, aké škody táto strela mRNA skutočne spôsobila.

Chmelár bez servítky: BIEDA POLITICKY ANGAŽOVANÝCH UMELCOV
Politológ Eduard Chmelár má odkaz pre herecké "autority": Ak tomu nerozumiete, potom asi potrebujete studenú sprchu v podobe volebných výsledkov, ktoré vás presvedčia, že svoj vplyv preceňujete, že nie ste žiadne politické autority a jediný... Čítať ďalej
22 | 03 | 2024 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik