AKTUÁLNE Zeman je po operácii vo VÁŽNOM STAVE
15 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

Exprezident Miloš Zeman je po štvrtkovej operácii v stabilizovanom, ale vážnom stave, uviedla nemocnica Motol. Operovaný bol kvôli kritickému nedokrveniu nohy spôsobenému krvnou zrazeninou, informuje idnes.cz.

    Zeman bol vo štvrtok v motolskej nemocnici na vyšetrenie, ktoré odhalilo závažné nedokrvenie nohy. Kvôli krvnej zrazenine ho lekári museli okamžite operovať.
    V stabilizovanom, ale vážnom stave

    Zemanov hovorca Jiří Ovčáček predtým uviedol, že hospitalizácia súvisí aj s cukrovkou, ktorou sedemdesiatdeväťročný exprezident dlhodobo trpí, a bude trvať zhruba týždeň.

    „Bývalý prezident Miloš Zeman je po štvrtkovej operácii v stabilizovanom, ale vážnom stave. Ako dlho zostane v nemocnici v pražskom Motole, nemožno teraz určiť,“ uviedla nemocnica vo vyhlásení zaslanom ČTK.

    Zeman podľa nemocnice „absolvoval hybridný výkon so spriechodnením tepny a obnovením prekrvenia“. Prognózu dĺžky hospitalizácie nemožno teraz určiť, dodali zástupcovia nemocnice.

    ČESKOM OTRIASA ŠKANDÁL! BRUTÁLNY čin POLICAJTA!
    Českom otriasa škandál! Incident, ktorá sa stal v Prahe na Nádražnej ulici poukazuje na brutálny počin policajta a jeho partnerky. Blesk aktuálne zverejnil video z incidentu. Nezneužijem služobné postavenie, neohrozím dobrú povesť zboru – hovorí... Čítať ďalej
    14 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

    Vážení naši čitatelia

    Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
    Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

    1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

    2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

    3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

    Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

    Do poznámky prosíme uviesť "dar".

    Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

    Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik