Minister, ktorý odzbrojil armádu: Urobili by sme to znova! (VIDEO)
13 | 03 | 2024 I Eka Balašková

Protesty pokračujú a na ich vlne by sa zrejme rád až do europarlamentu nechal vyniesť aj Jaroslav Naď (Demokrati), exminister obrany, ktorý odzbrojil Slovensko a jeho vzdušný priestor odovzdal napospas spojencom. Inak sa nedá vysvetliť si, že sa s akousi hybridnou vlajkou postavil na pódium pred ľudí.

Jaroslav Naď stojaci pod nápisom, hlásajúcim, že Rusko je teroristický štát, vo videu pred davom hovoril o tom, ako naše Migy na Ukrajine aj teraz zachraňujú ľudské životy, že Ukrajina bráni aj nás. Dav ľudí mu za to kričia "ďakujeme". Naď stále hovorí o Rusku, ako agresorovi, no toto tvrdenie pred nedávnom vyvrátil aj prezidentský kandidát Štefan Harabin.

Hrdí na vládu

Jaroslav Naď je presvedčení, že ešte pred rokom sme mohli byť hrdí na vládu, ktorá rozhodla o odzbrojení SR a o tom, že na Ukrajinu budú poslané aj stíhačky MIG-29.

„Do dnešného dňa, či sa bude Fico, Kaliňák, alebo podržtaška Pellegrini hádzať o zem, do dnešného dňa zachraňujú na Ukrajine ľudské životy,“hovorí Naď za veľkého potlesku a dav mu skanduje „Ďakujeme, ďakujeme“. Ľudia majú nad hlavami heslá, ako „stačilo, odíďte“.

V Bratislave sa opäť protestovalo
Vraj tisícky ľudí sa v utorok v Bratislave zúčastnili na protestnom zhromaždení, ktorým reagovali na aktuálne kroky vládnej koalície v oblasti zahraničnej politiky. Občianska iniciatíva Mier Ukrajine, ktorá ho organizovala poukázala na to, že vláda... Čítať ďalej
12 | 03 | 2024 | Diana Zaťková/TASR

Urobili by to znova

„Ukrajina sa, pre Boha živého, má právo brániť sa voči agresorovi. Ukrajina má právo bojovať za svoju slobodu a Ukrajina predsa bráni aj nás,“kričí Naď  pýtajúc sa, či to „tí blázni vo vláde“ nevidia. Hojný počet ľudí v dave je podľa neho odkaz nie len pre „vojnového zločinca“ Putina a „jeho kolaborantov vo vláde“.

„Je to odkaz celému Slovensku a celému svetu, že my neustúpime, nikdy neustúpime, lebo my stojíme pri Ukrajine, my stojíme na správnej strane sveta,“ hovorí Naď rozťahujúci vlajku, ktorá je zošitá z Ukrajinskej a Slovenskej zástavy.

Facebook Jaroslav Naď

Veľké Naďovo posolstvo

„Tak, ako Hitler išiel k spravodlivosti, aj so všetkými kolaborantmi, tak stojí dnes v Haagu cela, v ktorej skončí, určite skončí vojnový zločinec Putin. A ja verím, že tam skončia aj všetci kolaboranti po celom svete,“ odkázal šéf mini straničky tlačiacej sa do europarlamentu Jaroslav Naď.

VŠETKÝM NOVINÁROM, KTORÍ SI STÁLE MYLNE MYSLIA, ŽE SÚ NA TEJ “SPRÁVNEJ STRANE” (VIDEO)
Ešte pred policajtmi mi pred domom pofajčievali novinári! Dnes sa mnohí novinári bývalého mainstreamu tvária, že nechápu, prečo im Slováci prestávajú veriť. Kajetán Kičura je jedným zo symbolov toho, ako médiá bývalého mainstreamu podporovali... Čítať ďalej
13 | 03 | 2024 | Eka Balašková

Harabin: Rusko nie je agresor

Prezidentský kandidát Štefan Harabin, ktorý pôsobil aj ako predseda Najvyššieho súdu SR pred nedávno uviedol na pravú mieru slová o Rusku, ako agresorovi.

„Ruská federácia použila článok 51 Charty OSN. Článok, ktorý jej umožňuje viesť špeciálnu vojenskú operáciu z titulu sebaobrany. Pretože Minské dohody v 2014-tom roku, ktoré schválila aj BR OSN, čím sa stali súčasťou medzinárodného práva, boli z rozhodnutie Olanda, Merkelovej, či Porošenka zneužité na to, aby vyzbrojili Ukrajinu na útok proti Rusku, čo traja menovaní politici pred rokom a pol jasne priznali,“ vysvetlil Harabin.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik