ZUZANA ČAPUTOVÁ SA OPÄŤ RAZ STRÁPNILA 
02 | 03 | 2024 I Diana Zaťková

Na zmätenej pani prezidentke sa opäť raz zabavil podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (Smer-SSD). V najnovšom rozhovore pre Jojku jej moderátorka položila otázku, že ako je to možné, že ju v USA neprijal prezident. Vlastne nikdy.  A Čaputovej reakcia?

Prezidentka uviedla, že vraj toto je dôkaz, že nie je americká agentka. "Ľuboš Blaha je jeden z tých šíriteľov naratívu o tom, ako som ja predĺženou rukou a agentkou. Tak možno, že teraz má potvrdenie, že to je taký nezmysel." 

"Nie, pani prezidentka, je to potvrdenie, že keď niekomu otrocky slúžite, tak vás nemôže brať vážne a pohŕda vami. Prečo by mal prejavovať Biely dom nejakú úctu svojej lokálnej hovorkyni - takto vás vnímajú a preto vás neprijmu. Ale je fakt smiešne, aká je mnou Zuzana Čaputová posadnutá - to, že je agentka, si o nej myslí polovica Slovenska a ona furt dokola presviedča mňa. A ešte aj takto bizarne. Prepáčte, ale toto je nehodné prezidentského úradu," zakontroval Blaha.

Smerák sa zveril, že ho priam pot polieva, že by Čaputovú vystriedal ďalší provinčný zamestnanec Bieleho domu, ktorého takisto budú brať ako svojho otroka. Korčok. Apage Satanas. 

"Korčok urobí všetko preto, aby slovenskí vojaci išli na Ukrajinu. Urobiť z tohto Judáša hlavného veliteľa ozbrojených síl, je národná samovražda. My potrebujeme mierových politikov. Ako sa to robí, ukázal Robert Fico v Paríži. V Paríži sa naplno ukázalo, ako naša vláda obhajuje mier. Áno, mier! A v Turecku sa stretol náš minister zahraničia Juraj Blanár so Sergejom Lavrovom a dohodli sa na obnovení medziparlamentnej spolupráce - výborne, hlásim sa ako prvý," uzavrel Blaha.

TOTO JE VÁŽNE! Čaputová citlivo vníma zmenený štatút SIS
Prezidentka Zuzana Čaputová sa už oboznámila so zmeneným štatútom Slovenskej informačnej služby. "Vnímam to ako obchádzanie právomoci hlavy štátu, ktorá vyplýva z ústavy, pokiaľ ide o menovanie vyšších štátnych funkcionárov. To je výlučná právomoc... Čítať ďalej
02 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik