Melicher neverí vlastným očiam! Na prezidenta čoho Korčok kandiduje?
11 | 02 | 2024 I Eka Balašková

Štátny tajomník Ministerstva obrany (MO) SR Igor Melicher (Smer-SSD) je presvedčený, že Slovensko pre prezidentského kandidáta Ivana Korčoka nikdy nebolo prioritou. Svoje tvrdenie dokladá rozhovorom, ktorý Korčok poskytol denníku Postoj a vyjadreniami prezidentského kandidáta v tomto rozhovore.

Ivan Korčok v rozhovore, ktorý si prečítal aj Melicher pripustil, že Slovensko by nemuselo mať v EÚ právo veta. Rozhodnutia EÚ musia byť flexibilné a okamžité, čomu môžu brániť malé štáty svojim blokovaním.

PRIESKUM, z ktorého opozíciu rozhodí: KORČOK BY DO DRUHÉHO KOLA ANI NENAZREL! (VIDEO)
Mnohí politici otvorene hovoria, že prieskumy verejnej mienky, zvlášť tie predvolebné, sú výborným nástrojom manipulácie s voličom. Kandidáti, prípadne strany si ich u agentúr jednoducho zaplatia. O čosi dôveryhodnejšie by mohli pôsobiť priame... Čítať ďalej
09 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

„Ja snáď neverím vlastným očiam! Na prezidenta čoho Korčok kandiduje? Na prezidenta SR alebo prezidenta EÚ? Pretože v týchto vyjadreniach je jeho rétorika zjavne protislovenská a maximálne pro EÚ,“reaguje na Facebooku Melicher.

„Poviem vám, zaútočiť necelé dva mesiace pred prezidentskými voľbami na svoj vlastný štát, ako jeden z horúcich kandidátov, to chce buď poriadnu mieru odvahy alebo skôr poriadnu mieru hlúposti a arogancie. Pre Slovensko, ako aj pre jednotlivé členské štáty EÚ je právo veta jediným účinným nástrojom na obhajobu národných záujmov a základná ochrana pred prípadným zneužívaním moci zo strany Európskej komisie voči členským štátom. Zrušenie práva veta by tak bolo začiatkom konca EÚ,“ dopĺňa štátny tajomník MO SR.

„Ľudia ako Korčok sú však ukážkovým príkladom nohsledov a ich správanie sa už nikdy nezmení. Aj Korčok bude robiť všetko pre to, aby slušne vyhovel nadnárodným “lídrom” aj keby to malo razantne ublížiť Slovensku,“ uzatvára Melicher.

A začali kričať, že sa potláča iný názor...
"Ak predseda kultúrneho výboru, poslanec Roman Michelko (SNS), ktorý má svoje dlhoročné skúsenosti s fondmi, hovorí o klanoch, trafil klinec po hlavičke. Nečudo, že keď sa tým, ktorí roky vedeli kamarátšaftmi dolovať štedré dotácie (na svoje... Čítať ďalej
10 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Facebook / Igor Melicher

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik