MATOVIČ OTVORIL PROGRESÍVCOM ĎALŠÍ VRED NA ŽALÚDKU!
05 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Progresívcom sa otvoril na žalúdku nový vred. Zapácha po bobkovom liste. A zapácha veľmi. Je ním už dlhú dobu napáchnuté celé Slovensko. A tým nemyslím iba stranu, ktorej je tento vred lídrom. Liberálom však vadí to, že, hoci ním opovrhli pri organizovaní svojich „apolitických“ protestov, vráti im tento dlh ukradnutím každej omrvinky, ktorá im bude v marcových prezidentských voľbách dobrá.

Kandidát liberálov, už vôbec sa netajaci tým, že sa k nemu nestavia opozícia objektívne a vytvára teórie „protiváhy,“ čiže otvoreného konfliktu voči momentálnej vláde, bude mať okrem vyrážok spôsobených na tvári Pellegriniho preferenciami ďalšie. A tie mu spôsobí najpikantnejší bobkový list, aký tu kedy na politickej scéne bol. Martin Hojsík neskrýva svoje sklamanie. Hoci považuje Matoviča za to, za čo ho považuje väčšina racionálne zmýšľajúcich ľudí, percentá, ktoré mu trucovití proOĽaNOvský barani venujú, by mu prišli vhod. Vtedy by sa potešil nielen hlasom venovaným od svojich oviec, ale aj od baranov, stojacich v Matovičovom košiari.

Na jazyku progresívcom teda zostáva trpká príchuť znechutenia a Slovensko sa baví. Obe Slovenská. Aj to Matovičovo, aj to skutočné. Hojsík teda môže iba skonštatovať, že tu vládne „Matovičov cirkus-chaos,“ pričom si neuvedomuje, že aj on je principálom jedného z takýchto cirkusov a jeho čísla si často Slováci môžu vychutnať z Bruselu až domov.

Našťastie majú liberáli na svojej strane silne proeurópskeho kandidátata, rozumej antislovenského, o ktorom sú presvedčení, že bude dôstojne zastupovať predovšetkým ich záujmy a nie záujmy Slovenska, hoci sa práve Korčok (aj knižne) vyjadruje o svojej osobe ako o skutočnom vlastencovi. Vlastné sú mu však iba jeho záujmy a je pre ne ochotný vymeniť aj kožu na tvári, tak ako to robil počas celej svojej kariéry.

Hojsík, rovnako ako Korčok, šermuje s teóriou politickej protiváhy, tak charakteristickou pre politických nedonosencov, akými liberáli evidentne sú. Pohnútkou k ich konaniu totiž nie je kreatívna politika, konštruktívne rozhodnutie a obhajoba záujmov štátu, ale primitívna a infantilná trucovitosť, ktorú nazývajú „alternatíva“.

zdroj: FB | Martin Hojsík - Ľudovít Ódor

Ďalšie eso v rukáve? Skôr beztvarý žolík

Hojsík sa tvári, že jasá, vzhľadom na to, že do ich radov prišla „...ďalšia silná osobnosť, ktorá povedie kandidátku Progresívne Slovensko v júnových Európskych voľbách 2024 – bývalý premiér Ľudo Ódor,“ vyjadril svoje potešenie, zatiaľ potichu, Martin Hojsík. Takže ich dnes už evidentne veľmi dobrý kamoš „Ľudo“, chatbot sálajúci charizmou všade kam zavíta, sa stane pilierom liberálov. Aspoň tak to tvrdia. Nuž, tak sa pobratali. Skôr sa však dá povedať, že „Ľudovi“ sa už odnechcelo navliekať si úradnícke rukávy, vysedávať v banke a po namlsaní sa publicity v kresle premiéra zistil, že (ne)zúčastňovanie sa politického diania v Europarlamente mu príde výnosnejšie a zábavnejšie. Napokon práve v tejto inštitúcii si môže užiť politický cirkus-chaos aj on, ale nie z dielne Igora Matoviča, ale sprostredkovanom vyplakávaním a hysterickými výstupmi jeho nových partajníkov.

Hojsík vyjadril „nesmierne potešenie,“ že už onedlho predstaví celú, mimoriadne silnú kandidátku PS a vyjadril silné odhodlanie v tom zmysle, že liberáli urobia všetko preto, aby hlavnou tvárou Slovenska v Európskom parlamente nebol Ľuboš Blaha či Milan Uhrík. Svojim vyjadrením v podstate naznačil, kto čo pre Slovensko skutočne v parlamente robí a kto hádže iba Slovensku polená pod nohy.

Matovič sa pustil do humoristickej stránky: DO MŇA SI NEBUDETE UTIERAŤ SVOJE DÚHOVÉ SOPLÍKY! (FOTO)
Humoristická stránka Zomri, ktorá pôsobí na Facebooku je známa svojím úzkym prepojením na progresívnych a liberálnych politikov. A tak si s obľubou berie humorne, i keď často dosť tvrdo, na mušku všetkých a všetko, čo sa znepáči Sulíkovi so... Čítať ďalej
02 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik