Nečakane ZOMREL obľúbený FOLKLORISTA a mladý OTECKO Miro! Z posledného ODKAZU puká SRDCE
02 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Ďalšia smutná správa, ktorá obletela celá Slovensko. Obľúbený starejší zo stredného Slovenska a vášnivý milovník prírody zomrel vo veku necelých 29 rokov. Miroslav sa okrem svadieb venoval aj ochrane prírody, vystupoval v Zásahovom tíme pre medveďa hnedého a lesníctvu.

Miroslav Slovák (28) bol náš najmladší starejší. Pomohol množstvu párov povedať si svoje áno a vyčaril im pritom úsmev na tvári. Na jeho dobrosrdečnosť spomína množstvo mladomanželov, ktorých previedol obradom. Informáciu o úmrtí priniesol portál regiony.zoznam.sk.

Miroslav náhle a nečakane zomrel 27.1.2024, len necelé tri mesiace pred jeho 29-timi narodeninami. Smutná správa obletela internet a množstvo ľudí smúti. “Ostaneš u nás v srdciach a aj v mysli, Odpočinutie večné daj mu Pane a sladko sa nám Starejší Mirko vyspi.” uvádza v príspevku jeho brat Ján, ktorý sa spoločne s bratom venoval plánovaniu svadieb.

Pod príspevkom o jeho odchode sa rýchlo nahromadili komentáre s kondolenciami a zároveň otázkami, čo sa mladému starejšímu stalo.

Miroslav za sebou zanechal aj malého synčeka Janka. “Mirko môj, uvidím ťa v každom Jankovom úsmeve. Veď ty si sa tak rád smial…Vieš, že budem robiť všetko preto, aby bol náš Malý šéf šťastný, aby z neho vyrástol dobrý človek, tak ako si si prial,” zanechala mu na facebooku posledný odkaz Kristína.

OBROVSKÝ SMÚTOK Zomrel ďalší člen LEGENDÁRNEJ slovenskej SKUPINY, ktorej hity pozná každý!
Fanúšikov legendárnej skupiny Zenit zasiahla ďalšia smutná správa. Potom, ako koncom minulého roka sa odobral do hudobného neba Vladimír Kičo, príbuzní oznámili, že vo veku 71 rokoc zomrej aj jej ďalší člen, Vladimír Tóth, basgitarista a... Čítať ďalej
01 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik