Takto vytočeného poslanca Ľuptáka ste ešte nevideli (VIDEO)
31 | 01 | 2024 I Eka Balaskova

Poslanca Pavla Ľuptáka (SNS) z jeho videí a vystúpení poznáme skôr, ako rozvážneho, uvážlivého človeka. Kým ho nerozčúli poslankyňa z PS a jej jednanie s koaličnými poslancami, ako s neposlušnými škôlkarmi. Pri takomto prístupe to Ľupták nevydržal a mladej dáme uštedril lekciu z etikety tónom, ktorý si „za klobúk“ určite nedá.

Mladá žena z poslaneckých lavíc PS svojich kolegov v pléne informuje, ako tri mesiace čaká na odbornú vládu, ktorú Peter Pellegrini sľuboval.

„Kde sú tí odborníci, schopní riadiť tento štát. v koľkých zákonoch ste spravili chyby, ktoré ste si nevšimli vy, ktoré sme si nevšimli ani my. A kde budú tie dôsledky, to budeme kedy opravovať? Ani na toto nedostaneme odpoveď? No nedostaneme, lebo keď tak na vás pozerám, tak určite nedostaneme odpoveď na túto otázku,“rozpráva poslankyňa spoza rečníckeho pultu tónom „láskavo sa nad sebou zamyslite, čo tu predvádzate“.

Zoroslav Kollár: Slovensko je kolónia (VIDEO)
Právnik Zoroslav Kollár o sebe tvrdí, že sa nemá čoho báť – systém mu už nemá čo urobiť dokonca ani v trestno-právnej rovine. Neobáva sa ani diskreditácie. Podľa jeho vlastných slov o ňom bolo zverejnených tristo percent informácií. Tristo, lebo... Čítať ďalej
30 | 01 | 2024 | Eka Balaskova

Pavel Ľupták pozorne sledoval aj neverbálny prejav pani poslankyne a s prekvapením konštatuje, že ona zrejme aj verí tomu, čo hovorí. Ten verbálny prejav zhodnotil, ako plný ironických urážok voči koaličným poslancom.

„Školili ste nás, ako učiteľka v materskej škole deti. Dovoľte mi, aby som na to teraz povedal svoj názor,“ hovorí Ľupták, ešte sa ovládajúc.

„Som o 34 rokov starší od vás a ste vo veku mojej najmladšej dcéry. Kto vám dal právo urážať týchto ľudí? V našom veku! My sme zakladali tento štát! Čosi sme pre tento štát urobili. Ja mám odpracovaných 43 rokov. Vaše humanitné vzdelanie, a aj tejto kliky, ktorá je od vás až tam hore, je tak na úrovni dvoch ročníkov mojej strednej školy. My, čo tu sedíme,“ školí poslanec mladú kolegyňu, keď ho preruší súhlasný potlesk v sále.

„My, čo tu sedíme a máme už trošku šedivé vlasy, tak už čosi vieme o živote. Vy ani neviete, čo neviete. Ešte sa z toho rehocete, ale celé toto vystúpenie vás a všetky tieto faktické poznámky boli o tom, akí sme my nekultúrni. Prečo tu nesedíme? Lebo sa to nedá počúvať, to, čo vy rozprávate! Takže ideme von, ideme preč, lebo by sme sa z tohto museli zblázniť. Tak sa tu vykecávajte ďalej, ale jednoducho nás neurážajte,“ uzatvára Ľupták.

IVAN KORČOK, virtuóz v podržtaškovaní, rýchlo zabúda na jeho politické a osobnostné kotrmelce
Ivan Korčok, ktorý sa nedávno vyjadril na adresu potenciálnych voličov Petra Pellegriniho ako o odpade, keďže tvrdil, že predseda Národnej rady a jeho najväčší súper sa bude musieť pochlapiť a „aktivovať žumpu,“ asi zabudol, že chce byť... Čítať ďalej
30 | 01 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik