Dolinková VRACIA ÚDER! A Remišovej i Matovičovi iba naprázdno SKLAPLA SÁNKA
29 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Opozícia a jej natruc milovníci sa opreli do ministerky zdravotníctva Zuzany Dolinkovej. Prečo? Zo zásady, alebo ako sa hovorí, kto chce psa biť palicu si nájde. Krvilační odporcovia koalície si nenechajú ujsť príležitosť kopnúť si do jej radov, či už sa ich poznámky stretli s realitou, alebo ju videli len z vlaku.

Zuzana Dolinková, ministerka zdravotníctva sa stala terčom útokov opozície za podozrenie z nedodržania hygienických nariadení pri návšteve novorodeneckého oddelenia. Áno, pre mnohé matky vzbudilo jej chovanie neprekvapujúco razantné reakcie. Ktorákoľvek osoba pohybujúca sa v takýchto priestoroch, predovšetkým osoba, zastrešujúca rezort zaoberajúci sa zdravotníctvom a zdravím ako takým, musí dodržiavať čo najprísnejšie opatrenia tak, aby sa nestalo nič, čo by mohlo poškodiť povesť tak nemocnice.

Ministerka zdravotníctva má ísť príkladom. Ak ale niekto pochybuje, nech sa páči...

Zuzana Dolinková, ministerka zdravotníctva uverejnila svoje fotografie z prenatálneho oddelenia, kde vo svojom náručí drží dieťatko, ktoré bolo v tom čase ešte v inkubačnej fáze. Okamžite sa zleteli supy a začali na Dolinkovú útočiť. Medzi „najžiarivejšie“ príklady tohto útoku patrí i najhlasnejšia hlásna trúba parlamentu, Veronika Remišová, atrakcia non plus ultra.

"Haščákova slúžka … je ale strašne tupá … komentár je od primárky neonatológie," okomentoval to aj Igor Matovič a priložil foto:

Dolinková však tvrdí, že jej argumenty sú iba prejavom lacného politikárskeho pragmatizmu. Remišová sa snaží za každú cenu akýmkoľvek spôsobom kompromitovať kohokoľvek z koalície, nehľadiac na to, že má sama viac špiny na svedomí než na rukách.

„Poslankyňa OĽaNO – Slovensko Veronika Remišová dnes v politickej diskusii opäť politikárčila a prekrúcala fakty. V súvislosti s výrokmi, ktoré odzneli v diskusnej relácii Na telo by som chcela zdôrazniť, že by som si NIKDY nedovolila porušiť predpisy žiadneho pracoviska, a to v akomkoľvek zdravotníckom zariadení. Bola som uistená, že všetko je v súlade s predpismi. Okrem toho, že som ministerka, som tiež žena a matka, ktorá by nikdy nedovolila, aby zdravie akéhokoľvek dieťatka bolo ohrozené. Preto považujem za zavádzajúce a politicky motivované, keď sa táto situácia využíva ako nástroj politického boja,“ zdôraznila na adresu nekorektne konajúcej Veroniky Remišovej.

A Dolinková pre všetkých opozičných hejterov, ktorí nerobia nič iné, iba pľujú na koalíciu, priložila aj vyjadrenie nemocnice. 

Potvrdenie popradskej nemocnice
Potvrdenie popradskej nemocnice
zdroj: Facebook
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková
zdroj: Facebook
Potvrdenie popradskej nemocnice
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková

 

Možno len povedať, že Remišová či Matovič nepoznajú medze vo svojej rétorike a svojim vyjadrovaním sa pokúšajú defraudovať nielen kvality ministerky Dolinkovej, ale i akademickej obce, pracujúcej v popradskej nemocnici, čo je trestuhodné. Ministerka Dolinková sa nepotrebuje predvádzať s malými deťmi ako diktátor. Prejavuje tak aj svoj cit a materské inštinkty, o úrovni ktorých môže Remišová iba snívať.

Ministerka Dolinková pod paľbou ostrej kritiky! Ministerstvo reaguje
Šéfka rezortu zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD) čelí kritike pre fotku s novorodencom, ktorá vznikla počas jej tohtotýždňovej návštevy popradskej nemocnice. Ministerstvo zdravotníctva (MZ) pre TASR v reakcii uviedlo, že ministerka sa riadila... Čítať ďalej
26 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik