Hlas ľudu: Nesmejme sa z Danka
24 | 01 | 2024 I Mária Škultétyová

„Z Danka by sme sa mali prestať smiať. Danko nie je komik, ale regulérny ústavný činiteľ s ambíciou stať sa prezidentom,“ hovorí europoslankyňa Lucia Nicholsonová. S týmto jej vyjadrením by sme aj mohli súhlasiť. Zvlášť, keď vieme, že predseda SNS tvrdo išiel za svojím cieľom a robil všetko preto, aby sa jeho strana dostala do parlamentu.

Lenže Luckinu myšlienku nesmiať sa z Danka by sme nemali brať vážne

Lebo ak na inom mieste o Dankovi,  Ficovi a Šimkovičovej  hovorí ako o rusofiloch alebo papagájoch, ktorí škriekaním a silou zastrašujú racionálne zmýšľajúcich Slovákov a vyháňajú ich z domova, tak je nám jasné, že to nemyslí vážne. Veď Danko je neokrôchanec, z ktorého si Lucia a ďalšie ovce a barani robia len srandu.

Prečo ich nazvala papagájmi

 Nuž po prvé preto, lebo urážať a ponižovať iných patrí k jej povahe. Viac sa dozvieme z jej statusu Na čele s papagájmi. Inšpirovala sa v bruselskom lesoparku, kde sa s rodinou guľovali. Obdivovali zelené papagáje, ktoré pred rokmi uleteli zo ZOO.  Adaptovali sa na klímu a rozmnožili sa natoľko, že  vytláčajú pôvodné vtáctvo. Vraj je ich veľa, sú drzé a hlasno škriekajú. A práve tým jej pripomenuli rusofilov Danka, Fica a Šimkovičovú.

O Šimkovičovej hovorí, že je to nebezpečná žena, ktorá sa iba rozbieha. A Ficove vyjadrenia o Ukrajine nazvala medzinárodným škandálom.

Z týchto jej slov by sme z EP mali čakať ďalšie ponosy a vyhrážky. Lebo dúhoví papagáji v Bruseli škriekajú to isté, čo na Slovensku škriekajú  tí,  čo prehrali voľby. Dookola vybľakujú, že tu vládne chaos a bezprávie, až má človek dojem, že hovoria o časoch, čo tu boli pred Ficom.

Nakoniec dajme slovo Lucii a jej záverečným slovám hrôzy:

„Správy o krokoch vlády a vyjadrenia vládnych politikov ma napĺňajú hrôzou. Hrôzou nad osudom môjho domova. A hrôzou z toho, že by sme sa domov mali vrátiť.

Z domova nás vyháňajú ľudia, ktorí hája záujmy cudzej krajiny. Votrelci. Papagáje.“

Hlas ľudu: ALE VEĎ TO JE CHORÉ!
Že sa vám to nepáči? Veď ani mne. Ale my ľudia sme všelijakí. Niekto má rád Fica, niekto zas Matoviča alebo Remišovú. Niekto uznáva výsledok demokratických volieb a niekto sa s ním nevie zmieriť. Aj v tom treba vidieť príčinu súčasných protestných... Čítať ďalej
23 | 01 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik