Hlas ľudu: Trápny „VLASTENECKÝ“ pokus kandidáta KORČOKA oblbnúť voličov
05 | 01 | 2024 I Mária Škultétyová

Prečo trápny? No lebo. Lebo ak hovorí o vlastenectve globalista Korčok, vyznieva  to rovnako falošne a trápne, akoby o Kristovom zjavení v kostole kázal  Ľuboš Blaha.

Aj pekný je, aj múdry je, ani uši mu neodstávajú

Múdreho prezidenta je nám treba. Lebo strápniť sa ako „Vojana“ z Paláca, to je aj naša hanba. Byť pekným prezidentom  je tiež dôležité. Keď už visí v triede na očiach, deti sa ho nesmú naľakať.

Ja viem, že po „najkrajšej a najmúdrejšej“ prezidentke, čo sme tu mali, voľba prezidenta bude náročná. Zvlášť vybrať si z dvoch krásnych narcisov. Jeden pekný, druhý pekný. Jeden sa rád fotí, druhý sa rád fotí. Jeden sa páči ženám, druhý Šimečkovcom s veľkým aj šimečkovcom s malým š. Jeden má jamôčky, druhý zas pekný hlas.

Apropo, hlas. Aj Korčok si je vedomý, že hlas je jeho ozdoba. Inak by sa nehral na moderátora. Práve túto prednosť už naplno využíva v prezidentskej  kampani. Nechávať všetko len na PS a ďalších eurohujerov by bolo nezodpovedné, preto si založil podcast Hovorme o vlastenectve. Aj keď k  vlastenectvu má ďaleko, považuje za potrebné hovoriť o ňom aspoň s pozvanými hosťami. Lebo vlastenectvo medzi ľuďmi stále rezonuje. Veď prečo to Danko dotiahol do parlamentu? Treba loviť aj v týchto vodách. Aj keď to vyznieva komicky a trápne.

Počúvala som rozhovor s Elenou Kohútikovou. Korčok ako moderátor a redaktor u mňa prepadol. Nerozumela som, prečo vlastenectvo rámcoval rokmi  2023/24.V otázkach, ktoré koncipoval, sa tak motal,  že ani pánboh mu nerozumel. Ani sametový hlas ho nevyniesol do nebeských výšin. Jeho respondentka mala vo všetkom navrch. Aj v tých nejasných otázkach sa vysomárila. Pri jej múdrych slovách som sa pýtala, prečo ľudia ako ona netúžia po úrade prezidenta.

Pani Kohútiková sa ukázala ako skutočná vlastenka. V odpovediach vyzdvihla aj význam Ľudovíta Štúra a P.O. Hviezdoslava. A čo si zvlášť cením,  známa finančníčka kladie dôraz na vzdelanie a poznanie minulosti. Je hanbou, ak mladí ľudia nevedia, kedy vznikla Československá republika a nepoznajú jej históriu. Ja som v jej odpovediach medzi riadkami počula aj kritiku PS a Tamary Stohlovej. To je tá poslankyňa, ktorá v besede so študentmi nevedela, kedy vznikla ČSR a kto bol je prezidentom.

Záverom sa vraciam k tomu, že vybrať si prezidenta bude ťažké.  Námestie v Bratislave huláka, že  Korčok, na Hrad, Korčok na Hrad! Aj  Miško Šimečka hovorí, že prezident musí byť Korčok, že on urobí preto všetko.  Lebo že Pelle nemá žiadne hodnoty. Že Pelle je taký a taký, len dobrý nie. Keď ho potreboval do vlády, bol mu dobrý, no odrazu Pelle je  Ficova podržtaška a Ficov sluha a keby to Pelle vyhral, tak sme v prdeli.

Ja som z toho vedľa, ale v prdeli by som nechcela byť. No prieskumy hovoria, že tam asi budeme, lebo Slováci by just volili Pellegriniho. Ja by som rada volila Ivanuška, lebo má pekné uši. Ani s náhubkom na ksichte mu neodstávali. Ale páčia sa mi aj Pelleho jamôčky. Len to strnisko keby si oholil, lebo zarastených nemám rada. Budem to  mať ťažké. A to ešte nepovedal posledné slovo Ha-ra-bin a kapitán Danko už zbiera podpisy.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Minister Taraba o reformách Jána Budaja!
Slovenské národné parky prešli takou reformou, že ich budajovci odrezali prakticky od všetkých príjmov. Iba na ich administratívu, platy stoviek ľudí a akože fungovanie, ktoré má spočívať vlastne v tom, že nikto nemá v parkoch nič robiť, ide... Čítať ďalej
05 | 01 | 2024 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik