ČO SA TO DEJE? Ohromný nárast náhlych úmrtí zdravých mladých ľudí (VIDEO)
16 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Možno ste si tiež všimli, že sa v poslednej dobe objavuje príliš veľa oznámení o úmrtí veľmi mladých ľudí, často okolo tridsiatky. Teda ľudí, ktorí by mali mať väčšinu života pred sebou.

Niekoľko takýchto správ sa objavilo aj v našich médiách, ale denne zaznamenávam ďalšie a ďalšie takéto prípady po celom svete. Ide buď o náhle úmrtie, keď úplne zdravý mladý jedinec zomrie náhle, mnohokrát pri výkone svojej profesie či športu – či už sa jedná o športovcov, pilota či umelcov.

Ďalšími prípadmi sú náhle ochorenia doteraz zdravých mladých ľudí, ktorí veľmi rýchlo umierajú. Podobné prípady sa vyskytovali vždy, ale v nepomerne menšom množstve. Z médií sa navyše dozvedáme najmä o úmrtiach verejne známych osobností v danej krajine, nie o podobných úmrtiach radových občanov.

O takýchto prípadoch v Čechách či na Slovensku písal aj mainstream (samozrejme, bez úvah o možnej príčine), ale na nespočetné množstvo ďalších narážame aj v zahraničí.

Dnes prinášam dva čerstvé prípady tridsiatnikov z Kanady a Brazílie

Najprv sa pozrieme na kanadského novinára, ktorý vo svojich článkoch veľmi silne brojil proti neočkovaným, nabádal k ich umiestňovaniu v karanténach a oslavoval zavádzanie covid pasov. Obľúbenec Trudeaua zomrel iba v 33 rokoch.

Vo veku 33 rokov zomrel kanadský ľavicový reportér Ian Vandaelle. Ian propagoval vakcíny proti COVID-19 a vyzval na prepustenie policajtov, ktorí odmietli injekciu. Kanadský novinár MSM zomrel po tom, čo bol hospitalizovaný a vyhlásený za neurologicky mŕtveho. Pracoval ako reportér a editor vo Financial Post a predtým bol viac ako desať rokov producentom BNN Bloomberg.

Stephanie Hughesová, partnerka Vandaella, zdieľala správu o jeho smrti na svojom účte X 5. decembra 2023 a uviedla: „Nejakú dobu som nebola na Twitteri, pretože môj partner je od 18. novembra v nemocnici. S ťažkým srdcom dnes hovorím, že bol tento týždeň vyhlásený za neurologicky mŕtveho a dnes ráno odpojený od prístrojov. Mal 33 rokov.“ 

Vandaelle sa niekoľkokrát na sociálnych sieťach zasadzoval o stimuly na podporu očkovania proti Covid-19, zavedenie očkovacích pasov a umiestnenie do karantény v prípade tých, ktorí očkovanie odmietli.

ODHALENÉ! SKUTOČNÝ ROZSAH ÚMRTÍ PO OČKOVANÍ proti Covidu-19
Tvorca a hlavný administrátor novozélandskej vládnej očkovacej databázy sa stal whistleblowerom a vyjavil skutočný počet úmrtí súvisiacich s povinným očkovaním proti Covidu-19 v jednej z najzaočkovanejších krajín sveta, informuje novozélandský... Čítať ďalej
02 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Druhým náhle mŕtvym je brazílsky gospelový spevák, ktorého smrť bola dokonca natočená, pretože náhle zomrel pri svojom vystúpení. Pripomíname, že v Brazílii je po nástupe Luly covid injekcia povinná, teraz dokonca aj pre deti od 6 mesiacov.

Brazílska gospelová komunita smúti. Milovaný brazílsky gospelový spevák Pedro Henrique skolaboval a zomrel v stredu uprostred živého koncertu. Mal iba 30 rokov, informuje Breitbart.

TMZ, ktorý získal záznam incidentu, uvádza, že Henrique bol v meste Feira de Santana na súkromnom „náboženskom“ vystúpení, keď podľa brazílskych úradov skolaboval pred davom počas koncertu.

Videozáznam z akcie ukázal, ako Henrique interaguje s davom a spieva pieseň „Vai Ser Tão Lindo“, keď sa zdá, že stratil rovnováhu... spadol dozadu pred svoju kapelu a potom ťažko dopadol na pódium.

Henrique bol prevezený na neďalekú kliniku, kde jeho smrť potvrdili.

Todah Music, nahrávacia spoločnosť Pedra Henriqueho, oznámila jeho predčasnú smrť prostredníctvom srdečného odkazu na Instagrame vo štvrtok ráno. List vyjadroval hlboký zármutok a šok nad stratou milovaného umelca. Zostala po ňom manželka a 2-mesačná dcérka Zoe.

Viac vo videu:

Interpretovo vydavateľstvo Todah Music oznámilo na Instagrame, že Henrique utrpel srdcový infarkt, hoci oficiálna príčina smrti nebola bezprostredne potvrdená.

"V živote sú veľmi ťažké situácie, pre ktoré nemáme žiadne vysvetlenie," napísalo vydavateľstvo v portugalskom príspevku na Instagrame.

Henrique začal spievať vo veku troch rokov a profesionálne vystupovať začal v roku 2015 po tom, čo zverejnil niekoľko skladieb na svojom kanáli YouTube, priblížil Daily Mail.


(Instagram/@pedrohenrique.oficial)

 

Toľko dva rôzne prípady z poslednej doby. Pokiaľ však sledujete médiá z celého sveta, iste vám neušlo, že podobne náhle zomrelých mladých ľudí je podozrivo veľa.

O dôvode ich úmrtia, samozrejme, môžeme len špekulovať, istá veľmi pravdepodobná príčina je však stále v mainstreamových médiách zamlčovaná…

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Profesor Beran vážne prehovoril! Dôsledky očkovania proti Covidu! Ľudia už vedia...
Počet pacientov infikovaných covidom rastie, ale záujem o očkovanie výrazne klesá. Konečne k infekcii začíname pristupovať ako k bežnej infekcii dýchacích ciest. To sa malo stať už dávno, povedal epidemiológ a vakcinológ Jiří Beran pre Radio... Čítať ďalej
10 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik