ODHALENÉ! SKUTOČNÝ ROZSAH ÚMRTÍ PO OČKOVANÍ proti Covidu-19
02 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Tvorca a hlavný administrátor novozélandskej vládnej očkovacej databázy sa stal whistleblowerom a vyjavil skutočný počet úmrtí súvisiacich s povinným očkovaním proti Covidu-19 v jednej z najzaočkovanejších krajín sveta, informuje novozélandský portál thepeoplesvoice.tv.

Whistleblower sa podieľal na vybudovaní a implementácii systému platieb za vakcíny pre subjekty vykonávajúce očkovanie. Hovorí, že si všimol veľké množstvo ľudí, ktorí zomierali takmer ihneď po podaní vakcíny (do pár dní), čo vyvolalo jeho zvedavosť a prinútilo ho pozrieť sa na dáta trochu bližšie.

To, čo tento vlastenecký Novozélanďan zistil o „zlých šaržiach“ vakcín a mimoriadnom počte mŕtvych krajanov, ho do špiky kostí šokovalo a zároveň povzbudilo, aby s informáciami vyšiel na verejnosť.

Celá pandémia bola obrovská lož a ťažký zločin

Vo svete došlo k obrovskému podvodu a zločinu. Vyzerá to, ako keby sa všetci takzvaní „experti“ sprisahali, aby v súvislosti s pandémiou Covidu-19 všetkých oklamali. Od pôvodu vírusu až po počty obetí, rúška, lockdowny a nakoniec samotné vakcíny sa zdá, že všetko bolo súčasťou veľkej ilúzie, zmilitarizovanej a vytvorenej na zakrytie globálnej politickej agendy.

Ako to však v živote často býva, pravda nakoniec vždy vyjde na povrch. A to je presne to, čo sa práve teraz deje v jednej z najtotalitnejších krajín sveta počas pandémie – na Novom Zélande.

Je nutné poznamenať, že Nový Zéland v súčasnosti zažíva najväčší nárast úmrtí za posledných 100 rokov. Samozrejme, silne zaočkovaná krajina (vyše 90% populácie nad 12 rokov) stále žije v sebaklame a neukazuje prstom na farmaceutické firmy ani na svoju totalitnú vládu. Mala by? Pravdepodobne áno.

Najväčší novozélandsky denník NZ Herald píše:

„Nový Zéland zaznamenal najväčší nárast počtu registrovaných úmrtí od pandémie španielskej chrípky v roku 1918, ukazujú nové údaje štatistického úradu.

Údaje o narodení a úmrtiach za rok končiaci sa decembrom 2022 hovoria, že v roku 2022 zomrelo 38 574 ľudí, čo je o 10,4% (3642) viac ako v roku 2021. Tento nárast – pripisovaný ochoreniu Covid-19 a starnutiu populácie – je najväčším medziročným skokom od 55,4-percentného (5835) nárastu úmrtí po pandémii chrípky v roku 1918.

 

Väčšina z nadmerných úmrtí sa vyskytla v starších vekových skupinách, kde Covid-19 predstavuje zvýšené riziko úmrtnosti.“

Čo zistil tvorca a správca novozélandskej vakcínovej databázy

Hlavný správca databázy vakcín proti Covidu-19 sa stal plnohodnotným informátorom, ktorý po prvýkrát odhalil skutočný rozsah úmrtí súvisiacich so „zlými šaržami“ vakcíny Pfizer. Ide o ohromujúci vývoj, ktorý si vyžaduje dôkladné vyšetrenie.

Technologický guru Kim Dotcom zverejnil na sieti X (bývalý Twitter) nasledujúci status s videom informátora:

 

Vo videu informátor rozpráva, že je človekom, ktorý vytvoril a implenentoval databázu vakcín proti Covidu-19 pre Nový Zéland.

Vzhľadom na malú veľkosť krajiny bol jediným administrátorom s prístupom ku všetkým dátam, na rozdiel od USA alebo Británie, kde by si to vyžadovalo celý tím IT odborníkov, z ktorých by nikto nemal tak komplexný prístup k dátam ako mal on.

Hovorí, že si najprv všimol vysoký počet úmrtí po niektorých šaržiach v krátkom čase po očkovaní. Začal preto dáta podrobnejšie analyzovať a zostavil zoznam „10 najsmrteľnejších šarží vakcín“.

Všetkých top 10 šarží bolo od Pfizeru a mali úmrtnosť 5% až 21%. To znamená, že pri najsmrteľnejšej šarži zomrel každý piaty zaočkovaný človek. Bolo ňou zaočkovaných 711 ľudí, z ktorých 152 zomrelo.

Podobne zostavil rebríček „10 najsmrteľnejších vakcinátorov“, ktorým umieralo 10% až 26% ľudí. Inými slovami, najsmrteľnejšiemu vakcinátorovi zomrel každý štvrtý zaočkovaný človek!

​​​​​​​

Informátor hovorí, že jediné zmysluplné vysvetlenie by bolo, ak by očkovali výhradne len v hospicoch umierajúcich ľudí. Iné nekriminálne vysvetlenie neexistuje. Zrejme šlo o neschopných zdravotníkov, ktorí očkovanie vykonávali zle (poznámka redakcie: napríklad tak, že napichávali žily ľudí a vakcínu vstrekovali nie do svalu, ale do žily).

Novozélandské verejnoprávne rádio RNZ na svojom webe píše, že tento informátor už bol prepustený, prístupy do informačných systémov mu boli zablokované a pre vyzradenie interných informácii bude riešený políciou.

Aj na tomto príklade je pekne vidieť, že ani toľko ospevovaný „demokratický“ Nový Zéland nie je žiadna slobodná demokracia, ale represívny režim, ktorý namiesto zločincov stíha tých, ktorí na zločiny poukážu.

Záver

Niekto by mohol namietať, že tento muž mal vyjsť s informáciami na verejnosť už dávno.

Nespočetné množstvo „odborníkov“ pravdepodobne disponuje množstvom pravdivých informácií, ktoré, ak by ich zdieľali so svetom skôr, mohli zachrániť nespočetné množstvo životov. To však bohužiaľ nie je svet, v ktorom žijeme.

Takže sme vďační za akékoľvek kúsky pravdy, ktoré môžeme získať. Momentálne sa deje to, že sa pomaly dozvedáme o skutočných dôsledkoch vakcín vo všetkých rôznych vekových skupinách, pretože šarže sú rôzne.

Dúfajme, že tieto informácie čoskoro budeme počuť aj na súdoch a keď pravda konečne vyjde najavo, zodpovedné osoby ponesú za svoje zločiny zodpovednosť.

Jedinou skutočnou spravodlivosťou pre mnohých bude vidieť ich za mrežami vo väzenských teplákoch.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik