CHCÚ ZNIČIŤ EURÓPU! Bývalý šéf Vatikánu NALOŽIL globalistom, Sorosovi i migrantom
11 | 12 | 2023 I Diana Zaťková

Globalisti využívajú masovú migráciu na ZNIČENIE NÁRODNEJ IDENTITY! Bývalý šéf Vatikánu, kardinál Gerhard Müller, varoval, že globalisti používajú masovú migráciu ako zbraň, aby zničili národnú identitu krajín, informuje Breitbart.

V skutočnosti sú proti národu

„Masová imigrácia nie je o pomoci ľuďom, ale o ničení národnej identity,“ povedal Müller pre LifeSiteNews. "Hovoria, že národná identita je nacionalizmus, ktorý spôsobil všetky vojny, takže hovoria, že sú proti nacionalizmu, ale v skutočnosti sú proti národu."

„Chcú, aby boli všetci úplne izolovaní a nespájali ich jazyk, kultúra, rodinné väzby alebo rodná krajina, kde sa cítite ako doma,“ vyhlásil Müller.

„Chcú to všetko zničiť. Chcú, aby bol každý atomizovaný, bez kultúrnych a náboženských koreňov a identity,“ povedal.

Rekordne vysoký počet imigrantov

Talianske ministerstvo vnútra tento týždeň zverejnilo oficiálne údaje o rekordne vysokom počte imigrantov prichádzajúcich na taliansku pôdu, ktorých k 7. decembru bolo spolu 153 071.

Toto číslo predstavuje 58-percentný nárast za rovnaké obdobie v roku 2022 (96 878) a ohromný 143-percentný nárast oproti roku 2021, pričom k 7. decembru 2021 prišlo len 63 062 migrantov.

KAŽDÝ SA CÍTI OHROZENÝ! Projekt multikulturalizmu vo Švédsku spustošil krajinu
Chceme to aj u nás? Rozsah vojen gangov vo Švédsku narástol do takej miery, že mainstreamové médiá si zrejme začali uvedomovať, že multikulturalizmus spustošil krajinu, informuje Breitbart. Migranti privliekli do Švédska vojnu gangov „Každý sa... Čítať ďalej
07 | 10 | 2023 | Diana Zaťková

V skutočnosti Taliansko prijalo v roku 2023 viac migrantov ako ktorýkoľvek iný rok za posledné desaťročie, okrem roku 2015 – na vrchole migračnej krízy v Európe – keď Bel Paese prijalo 181 436 migrantov prichádzajúcich po mori.

Zo všetkých imigrantov prichádzajúcich do Európy v roku 2023 (268 975) prijalo Taliansko viac ako polovicu (57 percent).

George Soros - aktívny destabilizátor západných národov

Podľa kardinála Müllera, ktorý viedol vatikánsky doktrinálny úrad (CDF) v rokoch 2012 až 2017, takéto masívne migračné pohyby nie sú len náhodné, ale sú aktívne podporované tými, ktorí chcú destabilizovať najmä západné národy.

Jedným zjavným príkladom takéhoto profesionálneho narúšača je ľavicový miliardár George Soros, ktorý bol obvinený z úmyselného využívania masovej imigrácie na rozriedenie európskych etnických kultúr do jednej amorfnej zmesi.

TASR | George Soros

Orbán má pravdu

V roku 2017 maďarský premiér Viktor Orbán odsúdil kampaň siete „Open Society“ (Otvorenej spoločnosti) financovanej Sorosom, ktorej cieľom je podporiť imigračnú agendu ako prostriedok na odstránenie kultúr a kresťanskej identity európskych štátov.

„Sorosova sieť má rozsiahlu sféru vplyvu v Európskom parlamente a iných orgánoch EÚ,“ povedal Orbán, „a jej cieľom je vybudovať Európu zmiešaného obyvateľstva a odsúdiť maďarskú vládu za to, že sa postavila proti ich názoru na migráciu.

Orbán povedal, že musí bojovať proti odporu Bruselu, ktorý sa snaží prijať európsku politiku, ktorá by ohrozila suverenitu Maďarska. "Bol na mňa vyvíjaný veľký tlak, aby som urobil kompromis v otázke migrácie," povedal.

Maďarský premiér trvá na tom, že národná bezpečnosť a suverenita musia byť na prvom mieste, keď sa diskutuje o imigračnej politike, a zároveň odoláva pokusom Európskej únie (EÚ) zaviesť nútené premiestňovanie migrantov po celej Európe.

Orbán tiež povedal, že „Sorosova ríša“ vedie zoznam „spoľahlivých spojencov“ v Európskom parlamente a ďalších orgánoch EÚ, aby podporili ich agendu otvorených hraníc. Dôsledne tvrdil, že každý členský štát EÚ má právo riadiť svoju vlastnú imigračnú politiku a nie, aby mu diktoval Brusel.

Maďarský premiér Viktor Orbán. Foto: SITA

„Skupina európskych intelektuálnych a politických vodcov chce vytvoriť zmiešanú spoločnosť, ktorá by v priebehu niekoľkých generácií úplne zmenila kultúrnu a etnickú identitu kontinentu a kresťanskú povahu,“ povedal Orbán.

Cirkev nie je len obchádzaná, ale je obrátená hore nohami

Kardinál Müller vo svojom rozhovore minulý týždeň lamentoval nad tým, že katolícka cirkev sa podieľala na presadzovaní globalistickej agendy napriek jej prirodzenému nepriateľstvu ku kresťanstvu.

Cirkev „nie je len obchádzaná, ale je obrátená hore nohami“, povedal. Aby boli globalisti úspešní, Cirkev „musí bežať rovnakým smerom“.

„Ale Kristova cirkev je sviatosťou spásy pre svet a predvojom proti sebazničeniu ľudstva negativistami a nihilistami,“ uzavrel.

Demokratické práva pre všetkých! Ale po ukrajinsky...
Ruský jazyk zakázali na neurčito. Ako Rada prepísala zákon o národnostných menšinách. Urobili, čo chcela EÚ Najvyššia rada novým zákonom výrazne rozšírila práva národnostných menšín patriacich k národom žijúcim v Európskej únii. Umožnila im... Čítať ďalej
10 | 12 | 2023 | Milan Laca

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik