TO SME DOSPELI! Pellegrini MUSEL VYŠKOLIŤ novinárku (VIDEO)
30 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Progresívne červené denníčky sa opäť predviedli! Liberálni novinári, ako sa zdá, po troch rokoch svojho politického aktivizmu akosi zabudli, čo je náplň ich práce...

Majú prinášať aktuálne novinky, majú sa pýtať a majú INFORMOVAŤ! Na názory reportérov z parlamentu totiž nie je nikto zvedavý.

Informácie z chodieb NR SR určite nepatria k reláciám typu Pod lampou. Patria do spravodajstva! A presne toto musel aktivistickej "novinárke" vysvetľovať šéf parlamentu Peter Pellegrini.

Ten dievčine, ktorá by si pravdepodobne najradšej na pôde parlamentu otvorila vlastné okienko analýz a názorov, polopate vysvetlil, že ak niečo chce, tak nech sa pýta. A svoje názory a úsudky, nech si nechá na písanie komentárov.

Viac vo videu:

Tlieskame pán Pellegrini!

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Predseda NR SR P. Pellegrini odcestoval na návštevu ČR
Predseda Národnej rady (NR) SR Peter Pellegrini odcestoval vo štvrtok ráno na oficiálnu návštevu Českej republiky. V Prahe sa stretne so všetkými najvyšším ústavnými činiteľmi. Návštevu začne šéf slovenského parlamentu v hornej komore českého... Čítať ďalej
30 | 11 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik