Miro Šimonič o WOKE kultúre: JE TO NEZMYSEL! Je tu za jediným účelom - polarizácie spoločnosti! (FOTO)
27 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Naša generácia bola tolerantná! A my sme o tom ani nevedeli. Teraz vymysleli toľko pohlaví, že iba provokujú odpor k tomu. Takýto názor zdieľa na sociálnej sieti agent topmodeliek a módny odborník Miro Šimonič. Aj podľa neho je Woke kultúra nezmysel, ktorý je tu za jediným účelom - polarizácie populácie!

Som z generácie, ktorá počúvala a milovala Davida Bowieho a Lou Reeda, a nikdy sme nemali problém s ich sexuálnymi preferenciami. Bolo nám to úplne jedno, vlastne sme s nimi boli veľmi spokojní. Píše sa v statuse, ktorý zdieľa módny guru.

"Elton John, Freddy Mercury, George Michael. Sme tiež generácia, ktorá milovala Led Zeppelin, Deep Purple, Neil Young, Eagles.. bez spochybňovania kontextov, ktoré by dnes boli považované za sexistické! Keď prišiel Boy George, nezaujímalo nás, či sa mu páči muž, žena, alebo oboje. Jeho hudba nás jednoducho bavila. A keď nám Jimmy Somerville rozprával svoj príbeh, keď bol country chlapec, spievali sme si s ním. A neboli žiadne zákony, ktoré by od nás vyžadovali, aby sme prejavovali nejakú solidaritu. Užili sme si ich umenie a boli, sú alebo budú úžasní."

"Neboli žiadne vyhrážajúce sa komisie ani strážcovia, ktorí by nás cenzurovali, keby sme si zažartovali!"

George Michael, Fredy Mercury, foto: Shutterstock
George Michael, Fredy Mercury, foto: Shutterstock
Facebook Miroslav Šimonič

 

"Chcel by som pochopiť, čo sa stalo medzitým, pretože všetci títo cenzori majú jediný efekt, že vytvárajú to, čo cenzurujú. Podľa mňa sme žili bez vnucovania, pretože takéto podnety, viete, často vedú k opačnému účinku. Videl som to na sociálnych sieťach, a úplne súhlasím, Woke kultúra je nezmysel, len sa tvária, že nás konfrontujú, obhajujú kauzy, ktoré sú prekonané a jediným účelom je polarizácia populácie! Odpútavajú pozornosť od tých podstatných problémov súčasnej spoločnosti - aby sme neriešili tých skutočných vinníkov otrasného stavu vecí - oligarchov, ktorí dominujú svetu a využívajú ho na ich pohodlie a rozmar."

A my s ním môžeme iba súhlasiť!

Nohavica má 70, už nech tu nie je! Pesničkár sa u Šípa vysmial liberálnym novinárom (VIDEO)
Pesničkár Jaromír Nohavica bol hosťom v zábavnej talkshow Všechnopárty s Karlom Šípom. Zmienil sa o nenávisti médií, ktoré proti nemu boli predovšetkým v minulom roku kvôli Putinovi namierené. Moderátor programu ho podporil a zaželal, aby mu... Čítať ďalej
25 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik