PITKY SULÍKOVCOV neprestávajú hýbať žlčou Slovákov. 107 000 € v ťahu! Čo na to Gröhling?
27 | 11 | 2023 I Dušan Janek

V relácii Na hrane sa znova preberá extempore strany Sloboda a solidarita. Pri odpovediach na otázky moderátora Michala Kovačiča krútil Branislav Gröhling spoza okuliarov očami.

Pri otázke diváka smerujúcej na dnes toľko preberanú tému ohľadne výstavy EXPO Dubaj 2020 či „nie je 107 000 na alkohol za štátne trovy priveľa“ sa člen pôžitkárskej Sulíkovaj strany evidentne zapotil. Niet divu, pretože SaS sa stali kvôli svojim výčinom terčom útokov tak médií, ako i občanov. Tí im platili hodovanie, na ktoré bola pozvaná i podarená rodinka pseudocelebrít a dobrých kamarátov Richarda Sulíka, akými Geissenovci bezpochýb sú.

 Branislav Gröhling sa samozrejme od chúťok Sulíka dištancoval

„Stosedemtisíc za alkohol je určite vždy priveľa,“ prehltol horkú slinu pri svojej odpovedi Gröhling. „Obzvlášť pri mne, ktorý teda nepijem.“ Chce tým teda tvrdiť, že pre ľudí, ktorí nie sú abstinenti je to primeraná suma? „Sám si neviem predstaviť takúto sumu za alkohol,“ pousmial sa. Jemu možno do smiechu bolo. Či sa smeje aj občan, ktorý to musel zaplatiť, nevedno. „Počkajme si, aké bude vysvetlenie celej tejto kauzy.“ Toto kvázi vyjadrenie je prejavom alibizmu a má hodnotu argumentov Jany Cigánikovej. Tá vraj išla na svoj výlet za svoje útraty. Zabudla však spomenúť, že výlety poslancov sú hradené z ich miezd. A kto kŕmi ich večne prázdne peňaženky? Znova iba obyčajný smrteľník. Či už volil ich, alebo ich oponentov.

Člen strany SaS bol Na hrane a jeho kolegovia sú na rane

Ak čo len trocha sledujete situáciu v médiách, všimli ste si, že kauza ohľadne EXPO Dubaj 2020 zažíva svoju renesanciu. NKÚ si brúsi zuby na nevídané gazdovanie SaS so štátnymi financiami a absolútne nekorektný prístup k zmluvám o prenájme priestorov. Nevyplatených 61. 800 € nestrápňuje iba súčasť bývalej koalície, ale i Slovensko samotné. Kto však pozná Richarda Sulíka, človeka riadiaceho sa postojom „žijem tu a teraz“, bude s úspechom pochybovať, že sa v ňom pohne svedomie. Ničím takým sa zatiaľ vo svojej minulosti totiž pochváliť nemohol.  

NKÚ preveril BAŠAVEL SULÍKOVCOV v DUBAJI! Výsledok je známy!
Státisíce eur von oknom Excesy bývalých členov vlády v Dubaji pri predčasnej rozlúčke s vládnutím vzbudili pohoršenie. Hoci sa snažili zatĺkať, horibilnú tržbu v reštaurácii a prevádzke Take Away ututlať nemožno. Nevedeli hospodáriť v parlamente,... Čítať ďalej
24 | 11 | 2023 | Dušan Janek
?session=true

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik