Poslanec SMER - SSD: Plagiátor Matovič s intelektom orangutána prerazil ďalšie dno!
19 | 11 | 2023 I Gabriela Fedičová

Poslanec SMER SSD zachytil, že Igor Matovič prerazil ďalšie dno. "Keď plagiátir s intelektom orangutána nadáva ľuďom, že sú hlúpi," takto komentuje podpredseda parlamentu za stranu SMER SSD Matovičovo vyčíňanie. 

Zachytil som, že Matovič počas svojich osláv 17. novembra prerazil nové dno, píše na sociálnej sieti Telegram, poslanec NR SR a zároveň podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha (SMER - SSD).

"KEĎ PLAGIÁTOR S INTELEKTOM ORANGUTÁNA NADÁVA ĽUĎOM, ŽE SÚ HLÚPI," píše Blaha na sociálnej sieti Telegram, ktorého komentár preberáme v plnom znení.

Ten gauner už nekydá iba na politikov Smeru, už nadáva aj našim voličom. Vraj milión Slovákov "je mimoriadne hlúpych". 

Povie plagiátor, ktorého intelekt je na úrovni orangutána bornejského. To nevymyslíš.

Za toto by mal Matovič definitívne odísť z politiky - ako si môže dovoliť nadávať na ľudí? 

Čo je to za morálna žumpa? Šíriť nenávisť voči státisícom Slovákom? To toto je ten ich odkaz Novembra? 

Pravda, láska... No jasné. Lži, nenávisť, primitivizmus a tuposť. 

Matovič je ten najlepší symbol Novembra. Podvodník, zbohatlík, mafián, diletant, ktorý sa topí v prachoch a arogantne sa vysmieva celému Slovensku. 

V eReporte som sa s Fedorom Flašíkom rozprával asi hodinu a bol to jeden z najlepších rozhovorov za ostatné mesiace, ďakujem za to. 

A áno, venovali sme sa aj Matovičovi, aj keď sme nemohli ísť do hĺbky, lebo povolením nie sme psychiatri.

Hovorili sme o slovenskej opozícii, o Matovičovcoch, Progresívcoch, o médiách, mimovládkach, o vojnách, o Bruseli - o všetkom, čo sa dnes deje. 

V rozhovore bližšie vysvetľujem aj to, prečo má význam bojovať za Slovensko v Európskom parlamente. Idem do toho z dobrých dôvodov.

Najhoršie, čo sa môže stať, je poslať do Bruselu zase partiu sfanatizovaných PS-károv, ktorí nenávidia Slovensko a kopú tam do vlastného národa.

Nech sa páči priatelia, tu je krátky zostrih. Tuto je relácia celá: 

VIDEO:

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik